Προσπάθησαν να ρίξουν φάλαινα 2 τόνων σε… κάδο απορριμμάτων

Η επιχείρηση δεν πήγε καθόλου καλά!


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
17:09
21/09/2018
Προσπάθησαν να ρίξουν φάλαινα 2 τόνων σε… κάδο απορριμμάτων
2
loading

Συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες και συνέβη από κρατικά χέρια, όχι από κάποιον ερασιτέχνη υποτίθεται. Δυστυχώς γι’ αυτούς, το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από τον δημοσιογράφο Jason Schreiber.

Το κουφάρι ενός μωρού φάλαινας 1,8 τόνων ξεβράστηκε λοιπόν σε παραλία του Νιου Χάμσαϊρ. Το φόρτωσαν κατόπιν σε μπουλντόζα για να το ξεφορτωθούν σε έναν κάδο, μόνο που η όλη επιχείρηση δεν στέφθηκε από επιτυχία. Κάθε άλλο!

Μετά την ντροπιαστική στιγμή και την κατακραυγή, ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος, Kevin Walsh, που ήταν υπεύθυνος για την επιχείρηση, απολογήθηκε για το λαθάκι, λέγοντας πως προσπάθησαν να απομακρύνουν όσο γρηγορότερα γινόταν το κουφάρι για λόγους δημόσιας υγείας.

«Αυτό ήταν ένα λάθος που δεν έπρεπε να είχε συμβεί», δήλωσε στο δίκτυο NBC, «αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη γι’ αυτό. Μας είπαν ‘‘μωρό φάλαινας’’ και όλοι πιστέψαμε πως θα ήταν μια μικρή φάλαινα. Έπρεπε να είχαμε μετρήσει το μέγεθος του ζώου ώστε να είναι σαφές τι είδους δοχείου χρειαζόμαστε»…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ?

    Και μετά λένε για τους Πόντιους! ?

  2. avatar Richard 29

    Μεταφραση ηταν αυτη ή χλευασμος? Κανενας νομος δεν παραβιαστηκε, απλα το πτωμα κητους ηταν μεγαλο για τον καδο μεχρι που βρηκαν πιο μεγαλυτερο καδο. Χαμογελαστε λιγο 🙂

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει