Ο μικρός Sean από τον Καναδά είναι μόλις τριών μηνών αλλά έχει ήδη έναν πολύ πιστό φίλο και συνοδοιπόρο στη ζωή: τη γάτα Panda.

Η μητέρα του, Liel Ainmar Assayag, από την Αλμπέρτα, λέει πως το δέσιμο της γάτας με τον γιο της είχε αρχίσει πριν καν το αγόρι γεννηθεί, καθώς κουλουριαζόταν στην κοιλιά της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η σχέση τους έγινε ακόμα πιο δυνατή μόλις ο Sean γεννήθηκε. Έκτοτε η Panda κουλουριάζεται πάνω του και χουρχουρίζει ευτυχισμένη.

Η  Liel και ο άνδρας της έχουν τρεις γάτες αλλά η Panda είναι η πιο δεμένη με το μωρό.

Όταν τον υιοθέτησαν, η Panda δέθηκε πολύ με τη Liel και κοιμόταν μαζί της. Αυτό δεν άλλαξε ούτε στην εγκυμοσύνη.

«Με ακολουθούσε σε όλο το σπίτι, με κάθε ευκαιρία έτριβε το κεφάλι της στην κοιλιά μου και ήταν ευτυχισμένη», περιγράφει στη Daily Mail. «Όταν η κοιλιά μου μεγάλωσε την ακουμπούσε με τα πόδια της σαν να την αγκαλιάζει».

Όταν ο Sean γεννήθηκε, ο άνδρας της Liel επέστρεψε σπίτι με ρούχα που είχαν τη μυρωδιά του μωρού, για να εξοικειωθούν με αυτή οι γάτες.

Τον πρώτο μήνα περισσότερο τον αγνοούσαν αλλά σιγά σιγά άρχισαν να τον πλησιάζουν και να τον μυρίζουν. Η Panda εξοικειώθηκε πρώτη και δεν σταμάτησε να κουλουριάζεται δίπλα του.

«Είναι πολύ προστατευτική μαζί του», εξηγεί η Liel. «Δεν επιτρέπεται στις γάτες να μπουν στην κούνια του όταν εκείνος κοιμάται μέσα αλλά του το φυλάνε μέχρι να τον κοιμίσω. Όταν κλάψει τη νύχτα με ειδοποιούν και ξαπλώνουν δίπλα του για να τον καθησυχάσουν».

«Θέλω να δείξω στον κόσμο πως τα κατοικίδια είναι εξαιρετικοί σύντροφοι για τα παιδιά και μπορούν να μάθουν πολλά από αυτά», πρόσθεσε, «για κάποιους ανθρώπους είναι απλώς κατοικίδια. Αλλά για τα ίδια τα κατοικίδια, οι άνθρωποι είναι η οικογένειά τους κι έτσι θα έπρεπε να τα αντιμετωπίζουμε», κατέληξε.

aksjdahas2 aksjdahas3 aksjdahas4 aksjdahas1