Εκπληκτικοί χώροι που έχουν κάνει αισθητή, ήδη, την παρουσία τους στις περιοχές όπου εντοπίζονται και υπόσχονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη μπαρ σκηνή της πόλης.

Με έμφαση στην υπέροχη αισθητική, τις ωραίες μουσικές, τις επιλεγμένες οινικές προτάσεις και τα εξαιρετικά cocktails τα στέκια που ακολουθούν σίγουρα θα συμπεριληφθούν στα αγαπημένα σας.

Foyer Cafe Bistrot

Ένας χώρος βγαλμένος από άλλη εποχή, που συνάδει τέλεια με την αισθητική, τη φιλοσοφία και την αρχιτεκτονική του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (Λεωφ. Ηρώων Πολυτεχνείου 32), όπου και φιλοξενείται. Το φουαγιέ του θεάτρου, λοιπόν, μεταμορφώθηκε σε αυτόν τον εξαιρετικό χώρο, ο οποίος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις επιλογές του κοινού, για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Vintage έπιπλα, παλιές καρέκλες του θεάτρου, ένας εντυπωσιακός πολυέλαιος, φωτογραφίες παλαιότερων εποχών και το κλασικό πιάνο του θεάτρου δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα  που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα αντίστοιχα, μεγαλοπρεπή φουαγιέ θεάτρων ευρωπαϊκών μητροπόλεων. Το μενού έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδυάζεται ιδανικά με κάποιες από τις εκλεκτές ετικέτες της οινικής λίστας.

Frater & Soror

Η πιο πολυσυζητημένη άφιξη του Παγκρατίου, βρίσκεται στην πολυσύχναστη Πλατεία Προσκόπων, και αποτελεί την νέα πρόταση των Λευτέρη Γεωργόπουλου (The Clumsies, Odori) και Μανώλη Λυκιαρδόπουλου (Odori), σε συνεργασία με τους Θάνο Τσουνάκα (Theory) και Γιώργο Γιγή.

Το all day bar- restaurant, με την επιμελώς ατημέλητη βιομηχανική όψη, δίνει έμφαση στο gin με επιλεγμένες ετικέτες και εναλλακτικές προτάσεις του κλασικού gin- tonic. Ο βραβευμένος σεφ Δημοσθένης Μπαλόπουλος δημκουργεί εμπνευσμένες comfort γεύσεις.

Henhouse

Αμερικάνικου τύπου bistro στο Χολαργό (Φανερωμένης 8), αδερφάκι του δημοφιλούς και αγαπημένου Bootleg. Εμπνευσμένο από την εποχή της Ποτοαπαγόρευσης στις ΗΠΑ (το όνομά του είναι αφιερωμένο σε μία από τις πιο «περιβόητες» γυναίκες διακινήτριες παράνομου αλκοόλ της εποχής, το Henhouse ξεχωρίζει για την τρομερή αισθητική και τις comfort food προτάσεις του καταλόγου. Στα συν τα εξαιρετικά κλασικά κοκτέιλ. Jazz και swing μουσικές, δένουν τέλεια με την αισθητική του χώρου.