Μπορεί να μετράνε λίγα τετραγωνικά, καταφέρνουν όμως να εκπλήξουν ευχάριστα όσους τα επιλέξουν για τη βραδινή τους έξοδο στο κέντρο της Αθήνας.

Μικροσκοπικά μπαρ που εφαρμόζουν στην πράξη τη ρήση «λίγοι και καλοί» με παρεΐστικο κλίμα και φιλικό περιβάλλον που τα κάνει να συγκαταλέγονται στην κατηγορία τα «στέκια της παρέας».

Blue Bird

Tο μικροσκοπικό Blue Bird στον πεζόδρομο της Ηπίτου, λίγα βήματα από το Σύνταγμα, αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα χαλαρό ποτάκι. Οι τζαζ μουσικές και η ρετρό διακόσμηση δημιουργούν μια παρεΐστικη ατμόσφαιρα που θα σας ενοθουσιάσει.
Ηπίτου 4, Αθήνα

Αλεξανδρινό

Σημείο αναφοράς για την νυχτερινή ζωή στα Εξάρχεια, με επιλεγμένες τζαζ μουσικές και classy αισθητική. Στη μπάρα του Αλεξανδρινού θα απολαύσετε vintage cocktails και εκλεκτές ετικέτες κρασιού.
Εμμανουήλ Μπενάκη 69

Jazz n Jazz

Μπαρ – θρύλος, όχι μόνο για τους λάτρεις της τζαζ και το Κολωνάκι, αλλά για όλη τη νυχτερινή σκηνή της πόλης. Το Jazz n Jazz αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία μόνο του, και η εμπειρία που θα βιώσει κανείς εδώ, σίγουρα θα του μείνει αξέχαστη. Η μουσική, όπως γίνεται άλλωστε αντιληπτό και από το όνομά του, κινείται σε τζαζ ρυθμούς -από την δεκαετία των ‘20s έως τα ‘50s- ενώ τους τοίχους του κοσμούν εξώφυλλα δίσκων, αφίσες διάσημων μουσικών της Αμερικής κ.α.
Δεινοκράτους 3, Κολωνάκι

The Dude

Σε αυτό το μικρό μπαράκι, το παρεΐστικο κλίμα είναι στα καλύτερά του. Θα γελάσετε, θα χορέψετε, θα φλερτάρετε, αφού όπως λέει και το όνομά του, στο The Dude, όλοι οι θαμώνες γίνονται μια παρέα.
Καλαμιώτου 14, Αθήνα