«Την Κυψέλη δεν θα την ξεγράψει κανείς, την Κυψέλη…». Γιατί μπορεί η πάλαι ποτέ κοσμική γειτονιά της Αθήνας να πέρασε μία περίοδο «μαραζώματος», όμως τα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει και πλέον είναι από τους δημοφιλείς προορισμούς της πόλης.

Η γειτονιά με τα κλασικά στέκια της από τα οποία περνούσε όλη η Αθήνα, «αναγγενήθηκε». Νέα μαγαζιά έκαναν την εμφάνισή τους, τραβώντας ξανά τον κόσμο στην Κυψέλη που αγαπήσαμε.

Lisa

Αν ψάχνεις αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα, θα την βρεις στη Lisa, στη Φωκίωνος Νέγρη, με το φρέσκο ζυμάρι. Το μενού είναι πλούσιο και θα βρείτε πολλές γευστικές προτάσεις που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Φωκίωνος Νέγρη 25, Αθήνα

Λογιότατος

Ένα όμορφο μπαρ με όμορφο όνομα. Ιδανικό στέκι για ένα χαλαρό ποτό με την παρέα, σε ένα στέκι με άποψη και ωραίες μουσικές.
Δροσοπούλου 70

Έπρεπε

Η ομάδα από τις Σεϋχέλλες κατέφτασε και στην Κυψέλη, συνεχίζοντας την πετυχημένη συνταγή του Κεραμεικού. Το νέο στέκι θα το βρείτε στον πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης, για ένα κοκτέιλ μετά τη δουλειά αλλά και για διασκέδαση μέχρι αργά με την παρέα.
Αγίας Ζώνης 1

Williwaw

Σε μια πολυκατοικία του ‘60 με μωσαϊκά και ψηλά ταβάνια στήθηκε πριν λίγα χρόνια το Williwaw και σύντομα έγινε στέκι για όσους θέλουν να απολαύσουν έναν καλό καφέ. Σε ένα υπέροχο αισθητικά περιβάλλον, θα χαλαρώσετε πραγματικά.
Κερκύρας 69

Οι Νοστιμιές της Μαίρης

Όπως το λέει και το όνομά του, το μαγειρείο με τις πολλές σπιτικές νοστιμιές. Στα φαγητά της Μαίρης ξεχωρίζουν οι πίτες με χειροποίητο φύλλο, οι λαχανοντολμάδες κι εννοείται τα λαδερά.

Αν μη τι άλλο, είναι από τα μέρη που θα βρείτε γεύσεις εφάμιλλες του μαμαδίστικου φαγητού.
Ύδρας 2-4, Κυψέλη

Κυβέλη

Σε μία από τις πιο ιστορικές πλατείες στην Κυψέλη, εκείνη του Αγίου Γεωργίου, το μοντέρνο μεζεδοπωλείο Κυψέλη αποτελεί στέκι, τόσο των κατοίκων της περιοχής, όσο και των μερακλήδων που γνωρίζουν ότι εδώ θα φάνε και θα χορτάσουν με την ψυχή τους. Φιλικό περιβάλλον και οικεία ατμόσφαιρα σε έναν ανεπιτήδευτο χώρο, που δίνει έμφαση στη γεύση και την ποιότητα των πιάτων του. Τηγανιά από συκώτι, αφράτοι κολοκυθοκεφτέδες, μαριναρισμένα παϊδάκια κοτόπουλου κ.α. βάζουν σε πειρασμό.
Επτανήσου 15 Πλατεία Αγίου Γεωργίου

Santo Belto

Αν ψάχνετε για έναν ήσυχο χώρο, όπου θα απολαύσετε τον καφέ σας δουλεύοντας στο laptop σας ή διαβάζοντας ένα βιβλίο, τότε το στέκι στη γειτονιά της Αγίας Ζώνης, είναι αυτό που ζητάτε. Στο Santo Belto μπορείς να πιεις τον καφέ σου μαζί με ένα από τα υπέροχα γλυκά ή σνακ ή να απολαύσεις ένα ποτήρι καλό κρασί. Επίσης, εδώ θα βρείτε και πολλά αξεσουάρ και αντικείμενα από καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στη γειτονιά, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε.
Αγίας Ζώνης 21