Ψηλός, αθλητικός και αρρενωπός, ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ο πιο hot εργένης του Hollywood. Προσφάτως χωρισμένος από τη Ρενέ Ζελβέγκερ, δηλώνει «ελεύθερος», με μια καριέρα σε πλήρη απογείωση! Το πρώτο «Hangover» ήταν η ταινία που τον καθιέρωσε ως πρωταγωνιστή.

Η αλήθεια είναι ότι του έφερε ουσιαστικά μεγάλη τύχη, αφού ακολούθησαν εμπορικές επιτυχίες που τον έκαναν A-list celebrity, όπως το «Valentine’s Day» και προσφάτως το «Απόλυτη Ευφυΐα».

Μιλώντας στον Γιώργο Σατσίδη και στο «Πρώτο Θέμα»,ο Μπράντλεϊ Κούπερ μίλησε για τον συμπρωταγωνιστή του Ζακ Γαλιφιανάκη με τα καλύτερα λόγια: «Ο Ζακ είναι όλα τα λεφτά! Γνωρίζω ότι είναι ελληνικής καταγωγής, οπότε για εμένα είναι σαν να γνωρίζω καλά τους Έλληνες», είπε.

Σχετικά με το αν θα ήθελε το «Hangover 3» να γυριστεί σε κάποιο ελληνικό νησί, ο διάσημος ηθοποιός απάντησε ότι αυτό θα ήταν το ιδανικό! «Δεν έχω έρθει στην Ελλάδα ακόμα αλλά έχω πολλούς φίλους από το Hollywood που κάνουν διακοπές στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Πιστεύω ότι ένα τέτοιο νησί θα ήταν ιδανικό σκηνικό για ένα ξέφρενο bachelor party!»

Τέλος ο ηθοποιός χαρακτήρισε ωραίες γυναίκες της χώρας μας, προσθέτοντας πως «Ο Γαλιφιανάκης ξέρει καλύτερα και θα μας κατατοπίσει στο σενάριο για να δημιουργηθούν οι πιο τρελές καταστάσεις στην Ελλάδα!»