Ακόμη μια επένδυση στον κινηματογράφο και την ψυχαγωγία του ομίλου της Village, αφού η εταιρία προχώρησε στην υπογραφή προσύμφωνου εμπορικής μίσθωσης ακινήτου με την εταιρία Reds, για το Εμπορικό Πάρκο Γυαλού στα Σπάτα. Τα σχέδια της εταιρία είναι να αναπτυχθούν κινηματογράφοι συνολικής επιφάνειας 3.300 τ.μ., με δυνατότητα φιλοξενίας 1000 θεατών ταυτόχρονα, σε πέντε υπερσύγχρονες αίθουσες, ορισμένες από τις οποίες θα υποστηρίζουν και τεχνολογία 3D.

Στα νέα Village Cinemas, πέρα από αγαπημένες ταινίες, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στο maximum, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα δίνει τη δυνατότητα για καφέ, φαγητό, ποτό και games. Παράλληλα, όσοι θέλουν να αγοράσουν συλλεκτικά δώρα από ταινίες, θα μπορούν να επισκεφτούν το Village Movie Store.

Η διασκέδαση όμως δεν σταματά εδώ! Στα νέα Village Cinemas έχει προβλεφθεί υπαίθριος χώρος συνολικής έκτασης 5.000 τ.μ., όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν θερινό σινεμά, ενώ οι οικογένειες θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν το χρόνο τους δημιουργικά, σε έναν ειδικά μελετημένο χώρο για παιδικές δραστηριότητες.

Τα νέα Village Cinemas στα Σπάτα έρχονται να προστεθούν στην οικογένεια της Village που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά το 1997, με την έναρξη λειτουργίας των Village Cinemas, στο Μαρούσι, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή, με την δημιουργία του πρώτου multiplex.

Τα Village Cinemas διαθέτουν ήδη στην Ελλάδα 7 πολυκινηματογράφους υψηλών προδιαγραφών: Village Cinemas στο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο The Mall Athens, Village Cinemas στο εμπορικό κέντρο Village Shopping & More στο Ρέντη, Village Cinemas στο Φάληρο, Village Cinemas στο Παγκράτι, Village Cinemas στο Athens Metro Mall, Village Cinemas στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη, Village Cinemas στο Βόλο.

Με την έναρξη των νέων Village Cinemas στα Σπάτα, ο αριθμός των αιθουσών του ομίλου της Village θα φτάσει τις 74.