Με την σειρά και την ταινία «Έτερος Εγώ» ο Σωτήρης Τσαφούλιας έβαλε κάδρο της ελληνικής μυθοπλασίας και του κινηματογράφου το αστυνομικό στοιχείο αλλά και το μυστήριο. Ο ίδιος όμως δεν ησυχάζει και δεν σταματάει τις τηλεοπτικές παραγωγές του.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, ο σκηνοθέτης σχεδιάζει την επόμενη του σειρά για την Cosmote TV, η οποία έχει τον τίτλο «17 Κλωστές». Η παραγωγή της σειράς αυτής έχει ξεκινήσει και ο Σωτήρης Τσαφούλιας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Η σειρά, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr θα καταγράψει την μεγαλύτερη μαζική δολοφονία που έχει γίνει γνωστή στην Ελλάδα μεταφέροντας μας στα Κύθηρα του 1909, με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Αρώνη-Λαγωνάρη. Η ουσία της ιστορίας περιστρέφεται γύρω από τον ψυχισμό ενός ανθρώπου που ένιωσε την αδικία και την απόρριψη και οδηγήθηκε στο να διαπράξει ένα ειδεχθές έγκλημα.

Ξεκινάμε!17 ΚΛΩΣΤΕΣ.

Posted by Sotiris Tsafoulias on Monday, April 24, 2023

Η σειρά θα βασιστεί στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Πάνου Δημάκη. To σενάριο θα υπογράψει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Πάνος Βλάχος.