Μια όαση αναζωογόνησης και ευεξίας σας περιμένει σε μία από τις πανέμορφες γειτονιές της Πλάκας, για να σας ταξιδέψει στη λαμπρότερη περίοδο του ελληνισμού. Ο λόγος για το Νηρηίδες Spa, το μοναδικό χώρο με εξειδίκευση όπου θα ανακαλύψετε τα μυστικά ομορφιάς και χαλάρωσης για το σώμα και το πνεύμα, συνδεδεμένα άρρηκτα με την αρχαία, ελληνική φιλοσοφία.

Σε ένα περιβάλλον με διακριτική πολυτέλεια που χαρακτηρίζεται και για το υψηλής ποιότητας service του προσωπικού του, αφεθείτε σε υπέροχα τελετουργικά, επιλέγοντας ανάμεσα σε υπηρεσίες μοναστηριακού τύπου αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Στόχος του Νηρηίδες Spa, λοιπόν, είναι η εναρμόνιση του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος, προσφέροντας μέσα από μοναδικές τελετουργίες μια πρωτόγνωρη θεραπεία χαλάρωσης και ευεξίας. Με βασικό χαρακτηριστικό του τις ελληνικές, ολιστικές μαλάξεις -φέρει κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων στη ζωογόνο μάλαξη πλάτης με κοτσίδα από λινάρι- προτείνει την επιστροφή στην ελληνική γη και την επαγρύπνηση της βαθιάς ριζωμένης γνώσης των παραδόσεων. Φιλοσοφία του άλλωστε δεν είναι άλλο από το «Επιστροφή στη γη μας, στη βαθιά ριζωμένη γνώση της παράδοσής μας. Σε αυτό το ταξίδι αναζητάμε συνταξιδιώτες… Εσάς»!

Οι θεραπείες του (One day spa: deluxe περιποίηση με εκλεκτή ποικιλία σταφυλιών, εξωτική απολέπιση με μπαχαρικά, κανέλα, βανίλια, πιπερόριζα και κάρδαμο σε συνδυαμό με ρύζι και σησαμέλαιο, βαθιά ενυδάτωση και χαλάρωση με αρωματική απολέπιση με θαλασσινά ιχνοστοιχεία με αιθέρια έλαια, Νηρηίδες Spa Therapy: θεραπεία αναζωογόνησης με ένα τελετουργικό μπάνιο από αποστάγματα ανθών γλυκολεμονιάς και γιασεμιού, συνδυαστικά με full- body massagae με έλαια μύρου και άγριου τριαντάφυλλου, Adrodite Massage: δυναμικό μασάζ με μέλι και γιαούρτι που αφήνει το δέρμα ανανεωμένο και λαμπερό, Megaleion Massage: ένα μασάζ βασισμένο στα αρχαία ελληνικά πρότυπα με έλαιο βάσης μύρου και γιασεμιού, Ρεφλεξολογία: μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής που στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα και την ράχη των ποδιών κ.α.) βασίζονται στα αρχαία κείμενα του Ιπποκράτη, ενώ ταυτόχρονα ακολουθούν τεχνικές αρχαίων ελλήνων γιατρών της εποχής του Διοσκουρίδη και του Θεόφραστου. Για την εφαρμογή τους χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά προϊόντα που βασίζονται σε βιολογικά αιθέρια έλαια, φυτικά εκχυλίσματα από βιολογικές καλλιέργειες και αγνά μελισσοκομικά προϊόντα της ελληνικής φύσης, ενώ τα περισσότερα από αυτά είναι και βρώσιμα.

To Νηρηίδες Spa είναι το μοναδικό που διαθέτει πιστοποίηση Ιπποκράτη για τις ολιστικές θεραπευτικές, κατοχύρωση και εξειδίκευση στην αρχαία ολιστική μάλαξη και τις αρχαιοελληνικές τρίψεις.

Tip: Αποτελεί ιδανική επιλογή για bachelor parties, επετείους και γενέθλια, ή οποιεσδήποτε άλλες προσωπικές σας στιγμές. Μπορείτε να αποκτήσετε τα πακέτα του και online μέσα από το άκρως ενημερωμένο site του.

Info
Δευτέρα- Σάββατο: 11.00-21.00, Κυριακή: κατόπιν συνεννόησης
Τιμές: Από 45 ευρώ (peeling απολέπισης και ενυδάτωση)

Υπερείδου 14, Πλάκα
Τηλ. 215 5500656, 6940 951194
[email protected]
www.spaniriides.com.gr
www.facebook.com/spaniriides


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!