Η Mucca, στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, παρασκευάζει στο εργαστήριό της αυθεντικό ιταλικό παγωτό (gelato artigianale στα ιταλικά) παραδίδοντας μαθήματα… γευσιγνωσίας!

Η αυθεντική gelateria -από τις λίγες στην Αθήνα- διαθέτει 40 διαφορετικές γεύσεις, κλασικές και πιο ιδιαίτερες οι οποίες εναλλάσσονται συχνά αναλόγως την εποχή και τις πρώτες ύλες.

Το gelato artigianale παρασκευάζεται αποκλειστικά από φρέσκο γάλα και φρούτα, χωρίς προσθήκες σκόνης ή χημικών γεύσεων και ξεχωρίζει για την κρεμώδη υφή του. Το «σώμα» του λιώνει στο στόμα σας από την πρώτη κιόλας στιγμή, αναδεικνύοντας τα φυσικά αρώματα και την προσεγμένη γεύση του.

Από τις best seller επιλογές η μαύρη σοκολάτα (με αυθεντική μαύρη σοκολάτα), η βανίλια (με βανίλια Μαδαγασκάρης), το mango, το φουντούκι nocciatela κ.α.

Το παγωτό σερβίρεται σε χειροποίητο χωνάκι, κυπελάκι ή φωλιά μπισκότου (επίσης χειροποίητη) για όσους επιλέξετε να καθίσετε στον καλαίσθητο εξωτερικό χώρο με τα τραπεζοκαθίσματα, που προσφέρουν χάζι στην περαντζάδα της Νέας Ερυθραίας.

Στη Mucca θα βρείτε επίσης, αυθεντικό ιταλικό espresso ή cappuccino, κάποια επιλογή σε brioche, καθώς και λαχταριστή κρέπα ή βάφλα.

Tip: Από το Μάρτιο του 2015 gelateria Mucca λειτουργεί και στο Φάρο Ψυχικού (Λεωφ. Κηφισίας 242, τηλ. 210 6773693, Κυριακή- Πέμπτη: 08.00-02.00, Παρασκευή- Σάββατο: 08.00-03.00) με φιλοσοφία take away.

Info
Κυριακή- Πέμπτη: 08.00-02.00, Παρασκευή- Σάββατο: 08.00-03.00 Νέα Ερυθραία
Τιμές: 2 ευρώ/χωνάκι με μία μπάλα παγωτού, 4 ευρώ/χωνάκι με δύο μπάλες παγωτού, 6 ευρώ/χωνάκι με τρεις μπάλες παγωτού

Χαριλάου Τρικούπη 146 & Στροφυλίου, Νέα Ερυθραία
Τηλ. 210 8001614


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!