Το φθινόπωρο έκανε, πλέον, την παρουσία του αισθητή με τα πρωτοβρόχια του Οκτωβρίου να βάζουν σε πιο χουχουλιάρικη διάθεση. Για να μυηθείτε, λοιπόν, στη φθινοπωρινή μελαγχολία δεν έχετε παρά να επιλέξετε κάποια από τα πιο ατμοσφαιρικά στέκια στην πόλη και να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μέντα

Μέντα

Σε ένα από τα πιο όμορφα κτήρια στην Κηφισιά, η Μέντα (Αγίων Θεοδώρων 5) αποτελεί κλασικό στέκι. Εκεί όπου κάποτε ο Έλληνας ποιητής Άγγελος Σικελιανός περνούσε τα καλοκαίρια του, εσείς μπορείτε να απολαύσετε τον υπέροχο χώρο του καφέ, με διακόσμηση και αισθητική που δημιουργεί μια γλυκιά μελαγχολία ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο, στην παλιά καλή Αθήνα. Ζεστά ροφήματα και τσάι ή ένα ποτήρι κρασί, αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για την εποχή.

Espressaki

Espressaki

Μικροσκοπικό, αλλά ταυτόχρονα cozy και άκρως παρεΐστικο, το Espressaki (Άγγελου Πυρρή 3) πίσω από το Ιπποκράτειο, στο κέντρο της Αθήνας, είναι ο ορισμός του ατμοσφαιρικού στεκιού. Με άκρως χουχουλιάρικη διάθεση, αποτελεί ιδανική επιλογή για να δώσετε ραντεβού με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Παλιάτσος

Παλιάτσος

Από τα στέκια που σε κάνουν να επισκεφτείς την Πεντέλη, ακόμη κι αν έρχεσαι εδώ από μακριά. Ατμοσφαιρικό και ζεστό περιβάλλον, που το συγκαταλέγει στα πιο χουχουλιάρικα στέκια στην Αττική. Όποια ώρα κι αν το επισκεφτείς η εικόνα του θα σε εντυπωσιάσει, με το χώρο του να θυμίζει έντονα λόμπι ξενοδοχείου ή σαλέ.

Superfly

Superfly-

Από τα πιο ιδιαίτερα στέκια στο Παγκράτι, το Superfly βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από την Πλατεία Βαρνάβα και προσφέρει στους επισκέπτες του μία καλτ εμπειρία. Μπαίνοντας στο χώρο ο χρόνος γυρίζει πίσω φέρνοντας στο νου μνήμες από παιδικά πάρτι. Ένα αυθεντικό φλιπεράκι, ρετρό αντικείμενα και έπιπλα, αφίσες και παιχνίδια, κόμικ και περιοδικά που μας ταξιδεύουν στις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Όπως φαντάζεστε το σκηνικό πολύ χαλαρό για άραγμα με την παρέα, καφέδες και κους κους.