Το μεγάλο pop-up κατάστημα στην καρδιά της Ερμού πρόκειται να ανοίξει για τα Χριστούγεννα στο The Loft, τον πολυχώρο του all day Collage, στο στενάκι μεταξύ της Μητροπόλεως και την εκκλησία της Καπνικαρέας.

Η «χριστουγεννιάτικη αγορά» που θα λειτουργήσει κατά την εορταστική περίοδο θα λάβει χώρα στις 20 και 21 Δεκεμβρίου, από τις 11.00-22.00, και θα δίνει τη δυνατότητα σε νέους έλληνες σχεδιαστές και εμπόρους να εκμεταλλευτούν τη μεγάλη εμπορική κίνηση στο κέντρο της Αθήνας.

Σε αυτό το event θα συμμετέχουν περισσότερα από 30 mini καταστήματα τοπικών σχεδιαστών και κατασκευαστών, στα οποία οι επισκέπτες του The Loft θα βρουν είδη σπιτιού, κοσμήματα, αντικείμενα τέχνης, προϊόντα ομορφιάς, προτάσεις μόδας, έξυπνες προτάσεις δώρων κ.α.

Συνδυάστε την επίσκεψή σας σε αυτή την χριστουγεννιάτικη αγορά με εκείνη στον χώρο του cafe-εστιατορίου Collage, με το μοντέρνο περιβάλλον και την βιομηχανική αισθητική. Εδώ, η ώρα σας θα περάσει ευχάριστα με αρωματικό καφέ, γεύσεις της ιταλικής κουζίνας ή λαχταριστά γλυκά. Μπορείτε να το προτιμήσετε, βεβαίως, και για ένα Negroni Sbagliato ή ένα London Mai Tai από την ενημερωμένη μπάρα του, όση ώρα σας κρατούν συντροφιά jazz και soul μουσικές.

Tip: Η χριστουγεννιάτικη αγορά οργανώθηκε με σκοπό οι επισκέπτες της, να αγοράσουν εντυπωσιακά και μοναδικά κομμάτια από τοπικούς σχεδιαστές και κατασκευαστές.

Info:

Pop up market: 20 & 21 Δεκεμβρίου, 11.00-22.00

https://www.facebook.com/events/743761885698594/

Καθημερινά: από τις 08.00

Τιμές: από 15-20 ευρώ/άτομο, 3,30 ευρώ (cappuccino), 7 ευρώ (ποτό), από 7 ευρώ (cocktail)

Καπνικαρέας 3, Αθήνα
Τηλ. 210 3232060
[email protected]
www.collageathens.com
www.facebook.com/CollageAthens

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!