Αν δεν σας έφτασε η ερωτική δόση που πήρατε από το Sex/Life και θέλετε να δείτε κάτι αντίστοιχο το Lordoftheseries.gr έχει τη λύση.

Οι πέντε παρακάτω σειρές, με τις ομοιότητες και τις διαφορές τους, βρίσκονται στο ίδιο ερωτικό ύφος με τη νέα σειρά του Netflix:

Losing Alice

Θα πέρασε κάτω από τα “ραντάρ” αρκετών, όμως η Ισραηλινή παραγωγή του Apple TV+ αξίζει. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ, που εστιάζει σε έναν φαινομενικά πετυχημένο γάμο. Μία γυναίκα σκηνοθέτρια, που έχει βάλει “stop” στην καριέρα της ώστε να αναθρέψει τα παιδιά της, ο σύζυγος της, ένας πετυχημένος ηθοποιός ταινιών δράσης του Ισραήλ και μία σαγηνευτική φοιτήτρια κινηματογράφου, που εισβάλει στη ζωή τους. Ναι, το ερωτικό τρίγωνο που θα σχηματιστεί θα είναι αξέχαστο!

The One

Μία πρωτοποριακή υπηρεσία εγγυάται πως θα βρει, μέσω του DNA σου, τον άνθρωπο με τον οποίον είσαι εκ γενετής προορισμένος να αγαπήσεις. Οι ανθρώπινες σχέσεις θα δοκιμαστούν, ζευγάρια θα χωρίσουν και άνθρωποι θα αλλάξουν. Θα καταφέρει κανείς να αντισταθεί στην νέα “μόδα” αυτή και να μείνει με τον αγαπημένο/η της/του, αψηφώντας τις “προσταγές” του DNA. Ένα ερωτικό δράμα του Netflix που σε κάνει να σκέφτεσαι.

Bridgerton

Αν ψάχνετε κάτι χαλαρό, με μπόλικο γυμνό και σεξ, το οποίο θα σας μεταφέρει σε μία άλλη εποχή, πιο αριστοκρατική, με βασιλικές οικογένειες, τότε η επιλογή σας είναι το Bridgerton. Η σειρά του Netflix είχε κάνει πολύ ντόρο τα περασμένα Χριστούγεννα και θα συνεχιστεί για πολλές σεζόν ακόμα.

Behind Her Eyes

Ένα ζευγάρι που έχει τα θέματα του και μία γοητευτική γραμματέας. Κάπως έτσι σχηματίζεται ένα ερωτικό τρίγωνο στο οποίο η γραμματέας θα βρεθεί στη μέση μίας άκρως ερωτικής και παθιασμένης κατάστασης. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ από το Netflix, που κρύβει πολλά παραπάνω από αυτά που περιμένετε.

The Affair

Ένας παντρεμένος άντρας γνωρίζει μία σερβιτόρα ενός εστιατορίου και γρήγορα όλα αλλάζουν. Η εξωσυζυγική σχέση, το πάθος και η ερωτική επιθυμία είναι από τις βασικότερες έννοιες του ερωτικού δράματος του Showtime, που διαθέτει μπόλικο σεξ.