Godzilla: Singular Point τη λένε και ήρθε στο Netflix στις 24 Ιουνίου με τους καλύτερους οιωνούς.

Πρόκειται για μια νέα και πολυαναμενόμενη anime δημιουργία που στρέφεται γύρω από τον παγκοσμίως γνωστό μύθο…

Γκοτζίλα Μοναδικό Σημείο: Να δει κανείς ή να μη δει τη νέα σειρά του Netflix

Ο μηχανικός Γιουν δουλεύει πλάι στον συνεργάτη του Χάμπερου σε ένα μικρό μηχανουργείο της ιαπωνικής επαρχίας, όταν οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν με τη φοιτήτρια Μέι. Όλοι αναζητούν την πηγή ενός μυστηριώδους τραγουδιού, η οποία πιστεύουν πως συνδέεται με κάτι απόκοσμο και τρομακτικό.

Αυτό που θα βρουν όμως είναι φρικτότερο ακόμα και από τον μεγαλύτερο εφιάλτη: ένα τέρας, έναν πτερόσαυρο που ονομάζεται ροντάν, και τα οστά από κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

Καλωσορίσατε στο Γκοτζίλα Μοναδικό Σημείο, την ευφάνταστη σειρά που θέλει να μας μιλήσει για τον μύθο του Γκοτζίλα με νέο τρόπο. Έστω κι αν φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη σαύρα και το σύμπαν που κατοικεί.

Αυτό είναι που την κάνει τόσο ενδιαφέρουσα, η απροσδόκητη ματιά πάνω στον κλασικό μύθο. Αλλά και η απλότητά της, δεν προσπαθεί να το παίξει τίποτα, είναι αυτό που είναι και βλέπεις στο γυαλί.

Ταυτοχρόνως, επικεντρώνεται στον ανθρώπινο παράγοντα, αφήνοντας τον No 1 λόγο που έρχεται ο κόσμος να δει τη σειρά, ναι τον Γκοτζίλα, για πολύ αργότερα στον πρώτο κύκλο!

Τα 13 επεισόδια των 25 λεπτών είναι διαθέσιμα από 24 Ιουνίου στο Netflix…