Είναι η σειρά που περιμένουν όλοι και δεν είναι δα μυστικό, ο 4ος κύκλος του Stranger Things είναι ό,τι πιο καυτό αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα του Netflix.

Οπότε είναι φυσικό οι συζητήσεις και οι φήμες να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, καθώς όλοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για τα νέα επεισόδια.

Ειδικά σε επίπεδο φημολογίας, το ίντερνετ έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά. Η πιο ενδιαφέρουσα ίσως έχει να κάνει με τις «αποκαλύψεις» κάποιων ότι ο τέταρτος και ο πέμπτος κύκλος γυρίζονται μαζί!

Κάτι που θα μπορούσε φυσικά να βγάζει νόημα, μόνο που κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα από πουθενά. Φταίει ίσως που η παραγωγή του 4ου κύκλου καθυστερεί χαρακτηριστικά και κάποιοι οσμίζονται ότι κάτι άλλο συμβαίνει.

Υπάρχουν αναφορές που μας λένε ότι τα γυρίσματα αναμένεται να κρατήσουν ως και τον Αύγουστο, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν διαρκέσει 8 ολόκληρους μήνες. Και ξέρουμε ότι τμήμα του νέου κύκλου γυριζόταν πριν βάλει λουκέτο η παραγωγή το 2020 εξαιτίας της πανδημίας.

Ξέρουμε επίσης ότι τα γυρίσματα άρχισαν εκ νέου λίγο πριν από τα Χριστούγεννα της περασμένης χρονιάς. Μιλάμε λοιπόν για 11 μήνες για μία σεζόν. Αυτό είναι που έχει δώσει τροφή στην υπόθεση ότι αποκλείεται να γυρίζουν έναν μόνο κύκλο.

Ενδιαφέρον είναι επίσης πως ακούσαμε από κάποιους ηθοποιούς της σειράς (όπως οι Maya Hawke και Gaten Matarazzo) ότι όλη η σεζόν ήταν ήδη γραμμένη όταν πήγαν για γυρίσματα. Κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν, οι αδελφοί Ντάφερ έσβηναν και έγραφαν όταν γυρίζονταν οι τρεις προηγούμενοι κύκλοι.

Όσο για την πλοκή, η νέα φήμη θέλει τη σεζόν να ξεκινά στο έτος 1986 και σε μια ηλιόλουστη μάλιστα παραλία, στην Καλιφόρνια ή τη Φλόριντα πιθανότατα.

Υπάρχουν και άλλα που λέγονται αλλά ίσως λειτουργήσουν ως spoilers αν τελικά επιβεβαιωθούν. Ακόμα και το Τσέρνομπιλ επιστρατεύουν κάποιοι ως τμήμα του 4ου κύκλου!

Υπομονή ως το 2022, όπως δείχνουν τα πράγματα, για να δούμε τι ακριβώς θα φέρει ο ανατρεπτικός τέταρτος κύκλος…