Πόσες φορές είδαμε να πεθαίνει στο αγαπημένο μας έργο ένας χαρακτήρας και στεναχωρηθήκαμε και εμείς μαζί με τους υπόλοιπους ήρωες της σειράς; Πόσες φορές είδαμε να χάνεται άδικα κάποιος που μάλιστα αποτελούσε κύριο χαρακτήρα της ιστορίας και νομίζαμε ότι κάποιος μας κάνει πλάκα, ελπίζοντας πως με έναν μαγικό τρόπο θα γυρίσει ζωντανός πίσω στους φίλους του; Τέτοιοι θάνατοι σειρών είναι σίγουρα αμέτρητοι, ας δούμε όμως με την βοήθεια του Lordoftheseries.gr έντεκα από αυτούς που σίγουρα μας στιγμάτισαν.

1. Derek Shepherd, Grey’s Anatomy
Και ποιός δε στεναχωρήθηκε όταν άφησε την τελευταία του πνοή ο πιο αγαπητός γιατρός όλου του πλανήτη εξαιτίας ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος και μετά από επίπονες προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν.

  1. Ragnar Lothbrok, Vikings
    Σίγουρα δεν υπάρχει fan της σειράς που να μη λύγισε (ή να μη θύμωσε κιόλας) όταν είδε φίδια να τρώνε τον βασικό χαρακτήρα της σειράς Vikings και λατρεμένο βασιλιά του Κάτεγκατ.
  1. Hank Schrader, Breaking Bad
    Ο πράκτορας και κουνιάδος του Walter White, Hank Schrader, “χάθηκε” όταν πυροβολήθηκε από τον Jack, χωρίς να προσπαθήσει καν να ικετεύσει για τη ζωή του.

4.Eddard “Ned” Stark Game of Thrones
Ο Joffrey είχε υποσχεθεί ότι θα του χάριζε τη ζωή όταν ομολόγησε την προδοσία του, όμως την τελευταία στιγμή διέταξε τον αποκεφαλισμό του Ned αφήνοντας τους fans της σειράς σοκαρισμένους.

  1. Glenn Rhee, The Walking Dead
    Ένας από τους πολλούς και φρικιαστικούς θανάτους που τσάκισαν τη ψυχολογία των fans της σειράς, ήταν αυτός του Glenn, όταν ο Νίγκαν αποφάσισε να του ανοίξει (κυριολεκτικά) το κεφάλι με ένα ρόπαλο.
  1. Nairobi, La Casa de Papel
    Ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον εκνευριστικό (πιστεύω σε όλους) Gandia που δεν έλεγε να πεθάνει με τίποτα. Το χειρότερο απ’όλα; Η δυναμική Nairobi πέθανε εν ψυχρώ, άοπλη, ισοπεδωμένη από όλες τις απόψεις και δίχως να της χαρίζεται στο τέλος, τουλάχιστον ένας ηρωικός θάνατος.

7. Allison Argent, Teen Wolf
Η νεαρή και γλυκειά Allison έχασε τη ζωή της πολεμώντας δαίμονες, ξεψύχησε όμως στην αγκαλιά του αγαπημένου της πάντα, Scott McCall.

8.Bellamy Blake, The 100
Ο Bellamy πέθανε λίγο πριν το φινάλε της σειράς όταν αναγκάστηκε να τον σκοτώσει η καλύτερη του φίλη, Clarke Griffin.

  1. Bob Newby, Stranger Things
    Έναν ακόμα φρικιαστικό θάνατο που σίγουρα δεν του άξιζε, είχε και ο καλόκαρδος Bob Newby, όταν φαγώθηκε ζωντανός από τα τρομακτικά πλάσματα που εισέβαλαν στη πόλη του Hawkins.
  1. Robin Hood, Once Upon a Time
    Ένας από τους πιο αδικοχαμένους χαρακτήρες σε σειρές είναι και ο αγαπημένος Robin Hood, ο οποίος έπεσε νεκρός θυσιάζοντας τη ζωή του για να σώσει την πολυαγαπημένη του Regina από τον διαβολικό Hades.
  1. Father Beocca, The Last Kingdom
    Ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στην σειρά που θα έδινε και την ζωή του για τον Uhtred. Μπορεί να μην προστάτευσε τον ίδιο αλλά μπήκε μπροστά από ένα βέλος για να προστατέψει τον γιο του Uhtred.