Οι δημιουργοί της θρυλικής σειράς του HBO, The Wire, ο David Simon και George Pelecanos, επιστρέφουν στο δίκτυο για μία νέα mini σειρά.

Όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr η σειρά αυτή θα ασχοληθεί με την μονάδα αστυνομικών της Βαλτιμόρης, τη Gun Trace Task Force, και το πραγματικό σκάνδαλο γύρω από αυτή. Η σειρά θα ονομάζεται We Own This City και θα βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του δημοσιογράφου, Justin Fenton.

Η συγκεκριμένη μονάδα συστάθηκε με σκοπό την κατάσχεση όπλων και τη σύλληψη εγκληματιών της περιοχής. Το 2017, η εννιαμελής αυτή ομάδα καταδικάστηκε σε αδικήματα που σχετίζονταν με το αντικείμενο της δουλειά της, την κλοπή χιλιάδων δολαρίων σε μετρητά, κοσμημάτων και ναρκωτικών, ανάμεσα στα άλλα αδικήματα της.

Το δίδυμο των δημιουργών επιστρέφει στον “τόπο του εγκλήματος”, στη Βαλτιμόρη, όπου διαδραματίζονταν τα γεγονότα και του The Wire. Ο Simon και ο Ελληνικής καταγωγής συγγραφέας και παραγωγός, Pelecanos, έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στις σειρές Treme και The Deuce.