Σάλο προκαλεί ταινία με την κόρη του Μάικλ Τζάκσον που υποδύεται τον Χριστό ως «λεσβία»

Τρέχει καμπάνια για να σταματήσει η προβολή της με 260.000 υπογραφές


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
8:03
01/07/2020
Σάλο προκαλεί ταινία με την κόρη του Μάικλ Τζάκσον που υποδύεται τον Χριστό ως «λεσβία»
54
loading

Μια ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, χαρακτηρίζεται ως «χριστιανοφοβικό σκουπίδι» και γίνεται μια διαδικτυακή καμπάνια για να εμποδιστεί η προβολή της, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 260.000 υπογραφές.

Στην ταινία που ανακοινώθηκε τον Απρίλιο με το όνομα «Habit», εκτός από την Τζάκσον πρωταγωνιστούν η Μπέλα Θορν και ο μουσικός Γκάβιν Ρόντσντεϊλ.

Σε μια σύνοψη της πλοκής που παρουσιάζει ο Guardian, η Θορν υποδύεται «ένα κορίτσι που αρέσκεται στα πάρτι και έχει φετίχ τον Ιησού και το οποίο αφού μπλέκει σε μια βίαιη συναλλαγή ναρκωτικών ψάχνει διέξοδο μεταμφιεσμένη ως καλόγρια». Από την πλευρά της, η Πάρις Τζάκσον υποδύεται μια «θρησκευτική φιγούρα» και φοράει «σκουλαρίκι στη μύτη και έναν παραδοσιακό μανδύα».

Στο κείμενο της καμπάνιας επισημαίνεται ότι η κόρη του θρύλου της ποπ θα υποδυθεί τον Χριστό ως «λεσβία», μολονότι δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά στις πληροφορίες σχετικά με την ταινία.

Η κινηματογραφική δημιουργία χαρακτηρίζεται «βλάσφημη» από τους υπεύθυνους της καμπάνιας, καθώς και ως ένα από τα «χριστιανοφοβικά σκουπίδια που διαδίδονται σήμερα, αλλά με κάποιον τρόπο γίνονται αποδεκτά και επαινούνται από την κοινωνία».

Αυτή είναι η δεύτερη παρόμοια καμπάνια για την ταινία με την προηγούμενη να έχει ξεκινήσει από μια οργάνωση με τίτλο «One Million Moms», η οποία υποστήριζε ότι ήταν «ιερόσυλη», καθώς «γελοιοποιούσε τους πιστούς», που είχε συγκεντρώσει εναντίον της 69.000 υπογραφές.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

54
σχόλια
 1. avatar Εν έτει 2020

  Εν έτει 2020, στον Αιώνα της υπερπληροφόρησης, τόση ασχετοσύνη, τόση χαζομάρα, τόσες ανακρίβειες, τόση στενοκεφαλιά και μίσος, και στα σχόλια, πού? Στην θρησκεία της αγάπης, που άλλαξε τον κόσμο, που μας έσωσε από την κόλαση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και διαφθοράς, με αίμα χριστιανών, που μπόλιασε την ανθρώπινη νοοτροπία με ευσπλαχνία, ανθρωπιά, καλοσύνη, αλληλεγγύη, έλεος, ισότητα (Απ. Παύλος), που σιγά σιγά βλάστησε κλωνάρια του σημερινού πολιτισμού... Δεν υποφέρεται ο κόσμος, αν ερχόταν πάλι, πάλι θα Τον ξανασταύρωναν... Ούτε να διαβάσουν δεν μπορούν, ούτε να ερευνήσουν την αλήθεια, μόνο λόγια κούφια....

  1. avatar Όποιος διαβάζει…

   ... ξεστραβώνεται. Εκτός βέβαια αν διαβάζει και παπαγαλίζει, χωρίς να σκέφτεται. Η πίστη όμως είναι άλλο καπέλο. Αν διάβαζαν οι πιστοί, θα γίνονταν λιγότεροι... 😉

   1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    (1/2 Ε) Ο Ιησούς Χριστός είπε στους ανθρώπους της εποχής του [29 Και ο Ιησούς, απαντώντας, τους είπε: Πλανιέστε, επειδή δεν γνωρίζετε τις γραφές ούτε τη δύναμη του Θεού. 30 Δεδομένου ότι, κατά την ανάσταση ούτε νυμφεύονται ούτε νυμφεύουν, αλλά είναι σαν άγγελοι του Θεού στον ουρανό. 31 Για την ανάσταση, όμως, των νεκρών, δεν διαβάσατε αυτό που ειπώθηκε σε σας από τον Θεό, λέγοντας: 32 «Εγώ είμαι ο Θεός τού Αβραάμ, και ο Θεός τού Ισαάκ, και ο Θεός τού Ιακώβ»; Ο Θεός δεν είναι Θεός νεκρών, αλλά ζωντανών.] Ματθαίος Ευαγγέλιο 22:29-32. Που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι που λένε ότι πιστεύουν τάχα στον αληθινό Θεό πλανούνται και κάνουν άλλα πράγματα από αυτά που θέλει ο Θεός της Αγίας Γραφής για τον λόγο ότι δεν έχουν μελετήσει ποτέ της Καινή Διαθήκη.
    Γι αυτό ευθύνονται οι άνθρωποι της θρησκείας οι οποίοι θέλουν να κρατούν στην άγνοια της Αγίας Γραφής για να μπορούν μετά να τον εκμεταλλεύονται με πολλούς τρόπους.
    Γι αυτό η καλύτερη άμυνα στα ψέματα του διαβόλου αλλά και στα ψέματα των ανθρώπων της θρησκείας,( που σαν άλλοι γραμματείς και φαρισαίοι εκμεταλλεύονται την άγνοια των ανθρώπων για την Αγία Γραφή) είναι η καθημερινή και συστηματική μελέτη της Αγίας Γραφής.
    Όταν κάποιος μελετάει την Αγία Γραφή , ακόμα και αν δεν πιστέψει στον Θεό και στην ανάσταση του Ιησού Χριστού τουλάχιστον θα ξέρει από πρώτο χέρι τι δίδαξε ο Ιησούς Χριστός και τι κάνουν οι διάφοροι παπάδες στο όνομα Του και έτσι θα μπορεί να καταλάβει τους ψεύτες και τους υποκριτές.

   2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    (2/2 Ε) Ο Ιησούς Χριστός είπε [31 Ο Ιησούς, λοιπόν, έλεγε στους Ιουδαίους, που είχαν πιστέψει σ\' αυτόν:Αν εσείς μείνετε στον δικό μου λόγο, είστε αληθινά μαθητές μου·32 και θα γνωρίσετε την αλήθεια, και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει.
    33 Του αποκρίθηκαν: Σπέρμα τού Αβραάμ είμαστε, και ποτέ δεν γίναμε δούλοι σε κανέναν· πώς εσύ λες ότι: Θα γίνετε ελεύθεροι;
    34 Τους αποκρίθηκε ο Ιησούς: Σας διαβεβαιώνω απόλυτα, ότι: Καθένας που πράττει την αμαρτία, είναι δούλος της αμαρτίας] Ιωάννης 8:31-34.
    Που σημαίνει ότι μόνο όταν κάποιος άνθρωπος ξέρει την αλήθεια που κήρυξε ο Ιησούς Χριστός και την εφαρμόζει είναι ελεύθερος άνθρωπος. Αν κάποιος δεν ακολουθεί τα λόγια του Ιησού Χριστού θα είναι είτε σκλάβος των παθών του και των αμαρτιών του ή θα είναι δούλος πονηρών ανθρώπων που του λένε ψέματα και όχι την αλήθεια του Ιησού Χριστού.
    Γι αυτό εσύ που διαβάζεις αυτό το σχόλιο μην αφήσεις να περάσει ούτε μια ημέρα χωρίς να μελετήσεις τουλάχιστον μια φορά από την αρχή μέχρι το τέλος την Καινή Διαθήκη.Καλό είναι να ξέρεις από πρώτο χέρι τι ακριβώς δίδαξε ο Ιησούς Χριστός πριν τον απορρίψεις.Δεν είναι καλό να σχηματίζει κάποιος την γνώμη του για τον Ιησού Χριστό που είναι ο αρχηγός της ζωής από αυτά που άκουσε ή διάβασε εδώ και εκεί για τον Χριστό και να μην έχει πάει κατευθείαν στην πηγή που είναι η Καινή Διαθήκη ώστε να έχει μια πλήρη εικόνα.
    Κάποιος είπε και είναι απόλυτα αληθινό [Διάβασε την Αγία Γραφή για να γίνεις σοφός.Πίστεψε την για να σωθείς.Εφάρμοσε την για να γίνεις άγιος].

 2. avatar Φιλαργυρια

  Υπερβολική αγάπη προς τα χρήματα. Ο σκηνοθέτης φιλάργυρος θεωρεί το χρήμα ως σκοπό και δεν προσέχει ούτε εκτίμηση ούτε τιμή επειδή είναι δούλος τού χρήματος.

 3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (1/4 Α) Μέσα στην Αγία Γραφή λέει την εξής προφητεία για τον Ιησού Χριστό [25 Και να! στην Ιερουσαλήμ υπήρχε κάποιος άνθρωπος, που λεγόταν Συμεών· και ο άνθρωπος αυτός ήταν δίκαιος και ευλαβής, ο οποίος πρόσμενε την παρηγοριά τού Ισραήλ· και το Άγιο Πνεύμα ήταν επάνω του. 26 Και του είχε αποκαλυφθεί από το Πνεύμα το Άγιο, ότι δεν θα δει θάνατο, πριν δει τον Χριστό τού Κυρίου. 27 Και ήρθε στο ιερό οδηγημένος από το Πνεύμα· και όταν οι γονείς έφερναν μέσα το παιδάκι, τον Ιησού, για να κάνουν σ\' αυτό σύμφωνα με τη συνήθεια του νόμου, 28 αυτός το δέχθηκε στην αγκαλιά του, και ευλόγησε τον Θεό και είπε:
  29 Τώρα απολύεις τον δούλο σου, Δέσποτα, με ειρήνη, σύμφωνα με τον λόγο σου·
  30 επειδή, τα μάτια μου είδαν το σωτήριό σου,
  31 το οποίο ετοίμασες μπροστά σε όλους τούς λαούς·
  32 φως, σε φωτισμό των εθνών, και δόξα τού λαού σου, του Ισραήλ.
  33 Και ο Ιωσήφ και η μητέρα του θαύμαζαν μ\' αυτά που λέγονταν γι\' αυτόν. 34 Και ο Συμεών τούς ευλόγησε, και είπε στη Μαριάμ, τη μητέρα του: Δες, αυτός έχει οριστεί για πτώση και ανύψωση πολλών μέσα στον Ισραήλ, και για σημείο αντιλεγόμενο· 35 (και, μάλιστα, εσένα τής ίδιας ρομφαία θα διαπεράσει την ψυχή)· για να φανερωθούν οι διαλογισμοί πολλών καρδιών.] Λουκά Ευαγγέλιο 2:25-35.
  Πράγμα που σημαίνει ότι ο Ιησούς Χριστός από όταν γεννήθηκε ήταν σημείο αντιλεγόμενο. Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που Τον πίστευαν και Τον ακολουθούσαν και πάντα υπήρχαν άνθρωποι που Τον απέρριπταν και ήθελαν να τον εξοντώσουν.

  1. avatar Πόνο Μασσας

   Ο χριστός δεν είναι ιστορικό πρόσωπο.

   1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    Θα ήθελα να μας εξηγήσεις λίγο το σκεπτικό σου και γιατί το λες αυτό;
    Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω αν πιστεύεις ότι ήταν υπαρκτά και ιστορικά πρόσωπα ονόματα όπως ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Ξέρξης κτλ;
    Και αν πιστεύεις ότι υπήρξαν από που το ξέρεις; Τους είδες; Ή μήπως δέχεσαι μαρτυρίες άλλων ανθρώπων γι αυτούς αλλά σε αυτήν την περίπτωση που ξέρεις ότι αυτοί ήταν αξιόπιστοι; Ή μήπως είσαι από αυτούς που λένε (αν κάτι δεν το δω με τα μάτια μου δεν το πιστεύω) και αρά για σένα δεν υπάρχει ιστορία ;
    Θα ήθελα τις απαντήσεις σου σε αυτά τα λογικά ερωτήματα;
    Επίσης να πω ότι πιστεύω στο εξής ( ο σοφός άνθρωπος αλλάζει γνώμη όντα λάβει περισσότερη πληροφόρηση για κάτι και αποδείξεις. Μόνο ο ανόητος και ο πεισματάρης επιμένει να πιστεύει σε κάτι ακόμα και αν είναι λάθος , όσες αποδείξεις και αν του φέρεις) . Εσύ τι γνώμη έχεις για αυτό το ρητό; Το πιστεύεις; Το εφαρμόζεις στην ζωή σου; Τέλος να πω ότι πιστεύω σε έναν διάλογο οπού ο καθένας θα έχει τα επιχειρήματα του και θα τα παραθέτει κόσμια , χωρίς ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις. Και πιστεύω πως μέσα από έναν σωστό διάλογο και οι δυο πλευρές μαθαίνουν και γίνονται καλύτεροι και σαν άνθρωποι και σαν συζητητές.

 4. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2/4 Α) Η Καινή Διαθήκη μας περιγράφει μια περίπτωση που οι άνθρωποι είχαν λογομαχία για το ποιος ήταν ο Ιησούς Χριστός [40 Πολλοί, λοιπόν, από το πλήθος, όταν άκουσαν τα λόγια, έλεγαν: Αυτός είναι αληθινά ο προφήτης. 41 Άλλοι έλεγαν: Αυτός είναι ο Χριστός. Άλλοι, όμως, έλεγαν: Μήπως από τη Γαλιλαία έρχεται ο Χριστός; 42 Δεν είπε η γραφή ότι, από το σπέρμα τού Δαβίδ, και από την κωμόπολη Βηθλεέμ, όπου ήταν ο Δαβίδ, έρχεται ο Χριστός; 43 Έγινε, λοιπόν, σχίσμα γι\' αυτόν ανάμεσα στο πλήθος. 44 Μερικοί μάλιστα απ\' αυτούς ήθελαν να τον πιάσουν· αλλά κανένας δεν έβαλε επάνω του τα χέρια.
  45 Οι υπηρέτες, λοιπόν, ήρθαν στους αρχιερείς και τους Φαρισαίους, και εκείνοι είπαν σ\' αυτούς: Γιατί δεν τον φέρατε;
  46 Οι υπηρέτες αποκρίθηκαν: Ουδέποτε άνθρωπος μίλησε με τέτοιον τρόπο, όπως αυτός ο άνθρωπος.
  47 Τους αποκρίθηκαν, λοιπόν, οι Φαρισαίοι: Μήπως πλανηθήκατε κι εσείς; 48 Μήπως κάποιος από τους άρχοντες πίστεψε σ\' αυτόν ή κάποιος από τους Φαρισαίους; 49 Ο όχλος αυτός, όμως, που δεν γνωρίζει τον νόμο, είναι επικατάρατοι.
  50 Ο Νικόδημος λέει σ\' αυτούς, (εκείνος που είχε έρθει σ\' αυτόν μέσα στη νύχτα, και ήταν ένας απ\' αυτούς): 51 Μήπως ο νόμος μας κρίνει τον άνθρωπο, αν πρώτα δεν ακούσει απ\' αυτόν, και μάθει τι κάνει;
  52 Του αποκρίθηκαν και του είπαν: Μήπως κι εσύ είσαι από τη Γαλιλαία; Ερεύνησε και δες ότι, προφήτης από τη Γαλιλαία δεν έχει σηκωθεί.
  53 Και κάθε ένας πήγε στο σπίτι του.] Ιωάννης Ευαγγέλιο 7:40-53.

 5. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (3/4 Α) Τα λόγια και το ηθικό μήνυμα του Ιησού Χριστού έχει τέτοια πνευματική δύναμη που οι άνθρωποι δεν μπορούν εύκολα να προσπεράσουν. Γι αυτό κάποιοι αγαπούν τον Ιησού Χριστό και τον δέχονται σαν Κύριο και Θεό τους ενώ κάποιοι άλλοι τον μισούν και τα λόγια του τους σκανδαλίζουν και θέλουν με κάθε τρόπο να τον σκοτώσουν ή να τον γελοιοποιήσουν νομίζοντας ότι έτσι θα ξεφύγουν από την συνείδηση τους που τους ελέγχει για τις ανήθικες και πονηρές πράξεις τους.
  Αλλά ο Ιησούς Χριστός αυτά που είπε ισχύουν στο ακέραιο και όλα θα γίνουν όπως ακριβώς τα έχει πει ο Ιησούς Χριστός. Ο Ιησούς Χριστός μας διαβεβαίωσε πως [35 Ο ουρανός και η γη θα παρέλθουν, τα λόγια μου όμως δεν θα παρέλθουν.] Ματθαίο Ευαγγέλιο 24:35.
  Επειδή ο άνθρωπος είναι και πνευματικό ον , αφού είναι πλασμένος κατ εικόνα και ομοίωση τους Δημιουργού του δεν θα πάψει ποτέ να ασχολείται με πνευματικά πράγματα και να γυρνά ξανά και ξανά γύρω από τον Θεό και τον Ιησού Χριστό, να αναφέρει ή να ασχολείται με το διάβολο και τις πονηρές πνευματικές δυνάμεις, να ψάχνει να βρει την ειρήνη και διέξοδο στα προβλήματα του σε διάφορες ανατολικές θρησκείες και φιλοσοφίες, ενώ κάποιοι προσπαθούν να γεμίσουν το κενό της ψυχής τους κάνοντας ότι αμαρτία και κατάχρηση μπορούν προκειμένου να βρουν έστω και λίγη πρόσκαιρη χαρά.

 6. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (4/4 Α) Γι αυτό όσοι αιώνες και αν περάσουν οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να ασχολούνται με τον Θεό της Αγίας Γραφής και τον Ιησού Χριστό που έγινε άνθρωπος για να σταυρωθεί για την σωτηρία μας. Και πάντα ο Ιησούς Χριστός θα είναι [ σημείο αντιλεγόμενο]. Άλλοι θα τον πλησιάζουν για να λάβουν σωτηρία και άλλοι για να τον κοροϊδέψουν. Έτσι έγινε και στην σταύρωση του Ιησού
  [39 Ένας, μάλιστα, από τους κακούργους που κρεμάστηκαν, τον βλασφημούσε, λέγοντας: Αν εσύ είσαι ο Χριστός, σώσε τον εαυτό σου κι εμάς.
  40 Αποκρινόμενος, όμως, ο άλλος τον επέπληττε, λέγοντας: Ούτε τον Θεό δεν φοβάσαι εσύ, που είσαι μέσα στην ίδια καταδίκη; 41 Κι εμείς μεν δίκαια· επειδή, απολαμβάνουμε άξια των όσων πράξαμε· αυτός, όμως, δεν έπραξε τίποτε το άτοπο. 42 Και έλεγε στον Ιησού: Κύριε, θυμήσου με, όταν έρθεις στη βασιλεία σου.
  43 Και ο Ιησούς είπε σ\' αυτόν: Σε διαβεβαιώνω, σήμερα θα είσαι μαζί μου στον παράδεισο.] Λουκάς Ευαγγέλιο 23:39-43.
  Όλοι οι άνθρωποι κατά κάποιον τρόπο ταυτιζόμαστε με τους δυο ληστές, όλοι οι άνθρωποι είμαστε αμαρτωλοί και μας αξίζει ο θάνατος και μετά από λίγο καιρό όλοι θα πεθάνουμε όπως πέθαναν και οι δύο αυτοί ληστές. Όμως ο ένας ληστής έφυγε σαν ένας μετανοημένος αμαρτωλός και έστω στην ύστατη στιγμή της ζωής του έλαβε σωτηρία και αιώνια ζωή. Ο άλλος ληστής όμως παρέμεινε αμετανόητος αμαρτωλός και έφυγε χωρίς ελπίδα, γι αυτό και μια μέρα θα λάβει αυτό που του αξίζει πραγματικά και αυτό θα γίνει στην ημέρα της ανάστασης των νεκρών και στην δίκαια κρίση τους.

 7. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  Άραγε εσυ που διαβάζεις αυτό το σχόλιο ποιον από τους δυο αυτούς καταδίκους θα ήθελες να μοιάσεις; Με ποιον θα ήθελες να περάσεις μαζί του την αιωνιότητα σου; Εσύ διαλέγεις και μην ξεχνάς από την απόφαση σου εξαρτάται η δική σου ψυχή και η δική σου αιωνιότητα γι αυτό φρόντισε να κάνεις την σωστή επιλογή !

  1. avatar Άσε μας ρε φίλε…

   .. ήσυχους με τα κηρύγματά σου. Μια ζωή το ίδιο παραμύθι με τη μετά θάνατον ζωή χαρισάμενη και τους εκβιασμούς για αιώνια, και καλά, καταδίκη στα καζάνια της κόλασης. Αυτά έλεγε η Εκκλησία πάντα, πατώντας στο φόβο του θανάτου και την αβεβαιότητα του τί επέρχεται... Αν θέλεις να παραμυθιάζεσαι, με γειά σου με χαρά σου. Άσε όμως τα κατεβατά με τα θεοφώτιστα κηρύγματα, που θες να κάνουμε και διάλογο...

   1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    (1/5 Ε) Δεν είναι έτσι που τα λες.Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει το θέμα το που θα πάει η ψυχή σου δεν σε υποχρεώνει κανένας να διαβάσεις το σχόλιο μου, όπως και το σχόλιο οποιουδήποτε άλλου. Ευχαριστούμε το Newsbeast που μας δίνει ένα ελεύθερο βήμα για να λέει ο καθένας μας τις σκέψεις του και τις πεποιθήσεις του, και έτσι μπορούν οι άνθρωποι να ακούσουν τι λέει το Ευαγγέλιο και τι δίδαξε ο Ιησούς Χριστός για την σωτηρία μας γιατί υπάρχουν πολλοί που να τους λένε με ακρίβεια τι λέει η Αγία Γραφή
    Φαίνεται ότι δεν πιστεύεις ότι υπάρχει Θεός , ούτε ότι ο Ιησούς Χριστός αναστήθηκε πραγματικά από τους νεκρούς.Ξέρεις είναι δικαίωμα σου να μην πιστεύεις. Ίσως δεν είναι το καλύτερο για εσένα αλλά έχεις το δικαίωμα να μην πιστεύεις και να θέλεις να πας στην κόλαση. Πιστεύω ότι ο Θεός μας έδωσε αυτό το δικαίωμα και την ελευθερία να διαλέξουμε , και εγώ το σέβομαι απόλυτα αυτό το δικαίωμα σε κάθε άνθρωπο.

   2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    (2/5 Ε) Θέλω όμως να σου θέσω το εξής ερώτημα. Δυο περιπτώσεις υπάρχουν. Ή ο Ιησούς Χριστός αναστήθηκε πραγματικά και ότι είπε μπορεί να το εκπληρώσει ή δεν αναστήθηκε οπότε δεν υπάρχει Θεός και όλα είναι παραμύθια. Εγώ παραδέχομαι ότι αν δεν υπάρχει Θεός τότε όσοι πιστεύουν είναι κορόιδα και χάνουν τον χρόνο τους. Εσύ μπορείς να παραδεχτείς το αντίθετο; Δηλαδή αν υπάρχει Θεός τότε όλοι αυτοί που δεν πιστεύουν στον Θεό και στον Χριστό είναι κορόιδα και χάνουν τον χρόνο τους και μαζί και την ψυχή τους; Αν μπορείς να το παραδεχτείς αυτό τότε είναι μια καλή αφετηρία να ασχοληθείς πιο σοβαρά με το θέμα αν υπάρχει Θεός , γιατί τότε το θέμα γίνεται πιο προσωπικό μιας και αφορά και εσένα.

    Να πω επίσης ότι πολλοί άνθρωποι γελούν με την ιδέα την αιώνιας ζωής και γενικά με την αιωνιότητα. Ίσως αυτό γίνεται γιατί δεν έχουν καταλάβει πόσο μεγάλος χρόνος είναι η αιωνιότητα. Ίσως άλλοι γιατί θεωρούν ότι είναι αδύνατο να υπάρξει ανάσταση νεκρών οπότε δεν κάνουν καν την προσπάθεια να συλλάβουν στο μυαλό τους την έννοια της αιωνιότητας.
    Θα ήθελα να φέρω ένα παράδειγμα για το τι είναι αιωνιότητα.Την επόμενη φορά που θα πας σε μια παραλία σε παρακαλώ μέτρησε 100 κόκκους άμμου και κράτησε τους σφιχτά μέσα στο χέρι σου+υπέθεσε ότι αυτή η άμμος αντιπροσωπεύει τα χρόνια που θα ζήσεις επάνω στην Γη. Μετά δες την υπόλοιπη άμμο που είναι μπροστά σου. Σκέψου την υπόλοιπη άμμος της Γης και όλου του σύμπαντος. Και εσύ για να ζήσεις ¨καλά¨ τα 100 χρόνια στην Γη περιφρονείς μια ολόκληρη αιωνιότητα.

   3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    (3/5 Ε) Και να σου πω την αλήθεια ότι ακόμα και αυτά τα 100 χρόνια (που αν φτάσεις μέχρι τα 100) τα περισσότερα είναι πικρά , μόχθος και πόνος. Γιατί χωρίς τον Ιησού Χριστό και τις συμβουλές Του για την ζωή μας , η ζωή δεν έχει νόημα και σκοπό. Τα λόγια του Χριστού και η αγάπη την οποία δίδαξε δίνουν νόημα στην ζωή και γεμίζουν την καρδιά του ανθρώπου.
    Ίσως πεις και τι έγινε αν δεν ζήσω στην αιωνιότητα με τον Χριστό; Να σου πω τι θα γίνει . Ο Ιησούς είπε [45 για να γίνετε γιοι τού Πατέρα σας που είναι στους ουρανούς, επειδή αυτός ανατέλλει τον ήλιο του επάνω σε πονηρούς και αγαθούς, και βρέχει επάνω σε δικαίους και αδίκους] Ματθαίος Ευαγγέλιο 5:45. Τι σημαίνουν τα παραπάνω λόγια του Ιησού Χριστού; Σημαίνουν ότι τώρα ακόμα και όσοι δεν πιστεύουν στον Θεό , ο Θεός δεν τους έχει στερήσει τα αγαθά και τα δώρα Του, έτσι ο ήλιος , το νερό , οι τροφές κτλ ο Θεός τα δίνει και τα επιτρέπει να τα απολαμβάνουν και αυτοί που πιστεύουν και αυτοί που δεν πιστεύουν. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι ο Θεός (αν υπάρχει, που εγώ πιστεύω ότι υπάρχει) δεν είναι υποχρεωμένος να το δίνει σε αυτούς που δεν πιστεύουν. Και να τι είναι αιωνιότητα χωρίς το Θεό που συνήθως το ονομάζουμε κόλαση) . Να ζεις αιώνια , με τις ίδιες ανάγκες αλλά να μην μπορείς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες αυτές γιατί ο Θεός έκρινε ότι δεν αξίζεις τα δώρα Του. Τότε τι θα πεις άραγε; Ότι είναι άδικος ο Θεός; Ή τότε θα καταλάβεις ότι στην ζωή σου είχες λάθος σκεπτικό και δυστυχώς έχασες την ευκαιρία που είχες.

   4. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    (4/5 Ε) Ο Ιησούς Χριστός είπε μια αληθινή ιστορία για το τι ακριβώς γίνεται μετά το θάνατο των ανθρώπων [ 19 Υπήρχε δε κάποιος άνθρωπος πλούσιος, και ντυνόταν με πορφύρα, και στολή από άβυσσο, ευφραινόμενος καθημερινά με μεγαλοπρέπεια. 20 Υπήρχε δε και ένας φτωχός, με το όνομα Λάζαρος, γεμάτος πληγές, τον έβαζαν κοντά στην πύλη του, 21 και επιθυμούσε να χορτάσει από τα ψίχουλα, που έπεφταν από το τραπέζι τού πλουσίου· αλλά, και τα σκυλιά, καθώς έρχονταν, έγλειφαν τις πληγές του. 22 Πέθανε, όμως, ο φτωχός και φέρθηκε από τους αγγέλους στον κόλπο τού Αβραάμ. Πέθανε δε και ο πλούσιος και θάφτηκε. 23 Και μέσα στον άδη, καθώς ύψωσε τα μάτια του, ενώ βρισκόταν μέσα σε βάσανα, βλέπει από μακριά τον Αβραάμ, και τον Λάζαρο στην αγκαλιά του· 24 κι αυτός, αφού φώναξε, είπε: Πατέρα Αβραάμ, ελέησέ με, και στείλε τον Λάζαρο, για να βουτήξει την άκρη τού δαχτύλου του στο νερό, και να δροσίσει τη γλώσσα μου· επειδή, βασανίζομαι μέσα σε τούτη τη φλόγα. 25 Και ο Αβραάμ είπε: Παιδί μου, θυμήσου ότι απόλαυσες τα αγαθά σου στη ζωή σου και ο Λάζαρος παρόμοια τα κακά· τώρα, αυτός μεν παρηγορείται, εσύ όμως βασανίζεσαι. 26 Και εκτός όλων τούτων, ανάμεσα σε μας και σε σας είναι ένα μεγάλο χάσμα στηριγμένο, ώστε αυτοί που θέλουν να διαβούν από εδώ προς εσάς, να μη μπορούν, ούτε και οι από εκεί να διαπεράσουν προς εμάς. 27 Και είπε: Σε παρακαλώ, λοιπόν, πατέρα, στείλ\' τον στην οικογένεια του πατέρα μου·…

   5. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    (5/5 Ε).. επειδή, έχω πέντε αδελφούς· για να δώσει μαρτυρία σ\' αυτούς, ώστε να μη έρθουν κι αυτοί σε τούτο τον τόπο τού βασανισμού. Λέει σ\' αυτόν ο Αβραάμ: Έχουν τον Μωυσή και τους προφήτες· ας ακούσουν αυτούς. Και εκείνος είπε: Όχι, πατέρα Αβραάμ· αλλά, αν κάποιος από τους νεκρούς πάει σ\' αυτούς, θα μετανοήσουν. Είπε δε σ\' αυτόν: Αν δεν ακούν τον Μωυσή και τους προφήτες, ούτε αν κάποιος αναστηθεί από τους νεκρούς θα πειστούν] Λουκάς 16:19-31.
    Δεν θα ήθελες να ήσουν στην θέση ούτε μια στο δισεκατομμύριο αν αυτό που είπε ο Ιησούς Χριστός είναι αληθινό, που είναι.Γι αυτό για να μην την πατήσεις όπως αυτός ο πλούσιος της παραπάνω ιστορίας τώρα έχεις την μοναδική ευκαιρία να το ψάξεις καλύτερο.Αν το ψάξεις σε βάθος,αν μελετήσεις την Καινή Διαθήκη που είναι Λόγος Θεού και είσαι ταπεινός και ειλικρινής να είσαι σίγουρος ότι ο Ιησούς Χριστός θα σου μιλήσει και θα σου αποκαλυφτεί.
    Τότε θα καταλάβεις την σημασία των λόγων μου+γιατί κάνω ότι κάνω. Γιατί η αγάπη για τον Ιησού Χριστού +η αγάπη για τον συνάνθρωπο μας που μας δίδαξε ο Ιησούς Χριστός είναι η μεγαλύτερη δύναμη πάνω σε αυτήν την Γη +αυτή η αγάπη κινεί την καρδιά μου να σας ενημερώνω- προειδοποιώ για την αιωνιότητα. Μια μέρα θα με ευγνωμονείς που σου μίλησα γι αυτήν την αιωνιότητα, +αν πίστεψες θα μακαρίζεις την στιγμή που έδωσες προσοχή στα λόγια μου, αν όμως δεν πίστεψες θα ευχόσουν να μην είχες γεννηθεί ποτέ παρά που γεννήθηκες και ασχολήθηκες με οτιδήποτε άλλο εκτός από τον Λόγο του Θεού+την σωτηρία της ψυχής σου.

 8. avatar γκουχ γκουχ

  και μετά ήρθε η Ιερά Εξέταση

 9. avatar admiral 75

  εννοειτε οτι θα παιχτει.ουτε το ισλαμ προσβαλει ουτε τους gay ουτε δειχνει ισραηλινους να σκοτωνουν παλαιστινιους αοπλους.γιατι να μην παιχτει?

 10. avatar Βασικός κανόνας στη δημοκρατία είναι ο σεβασμός των άλλων κοσμοθεωριών

  Η έργω εξύβριση αποτελεί ποινικό αδίκημα κι αν πρόκειται για θρησκευτικό πρόσωπο είναι βλασφημία. Το ίδιο ισχύει για τον πατέρα και τη μάνα του καθενός στους οποίους κανένας δεν έχει κανένα δικαίωμα να ασελγεί με οποιοδήποτε πρόσχημα.Άλλο ότι δεν παθαίνει κάτι ο Θεός, η πίστη και η Εκκλησία. Τέτοια σενάρια- καρικατούρες αποτελούν προβολή και δείγμα μόνο των αρρωστημένων μυαλών αυτών που τα σκέφτηκαν.

 11. avatar Αφήστε με

  Πως να σεβαστείς κάποιον που πατέρας του είναι ο κρίνος;

 12. avatar Αν η πίστη…

  ... απειλείται από μια ταινία, τότε η πίστη είναι το πρόβλημα και όχι η ταινία...

 13. avatar Πόνο Μάσσας.

  Τελικά ποιά είναι η αλήθεια;
  -----
  Υπήρξε άραγε ο Ιησούς;
  Αναζητώντας αποδείξεις έξω από τα Πατερικά Κείμενα
  https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/807928/upirxe-arage-o-iisous
  -----
  «Ο Ιησούς παντρεύτηκε τη Μαγδαληνή και είχε δύο παιδιά»
  Αρχαίο χειρόγραφο φέρεται να είναι το «χαμένο» 5ο Ευαγγέλιο
  https://www.newsbeast.gr/world/arthro/753716/o-iisous-padreutike-ti-magdalini-kai-eihe-duo-paidia

 14. avatar Όταν…

  ... θέλουμε να υποστηρίξουμε κάτι κακό (λογοκρισία στην τέχνη), βρίσκουμε κάτι χειρότερο (το τί νομίζουμε ότι γίνεται στις ισλαμικές χώρες) για να το δικαιολογήσουμε! Σαν τα πρόβατα, λέει κάποιος ότι κάτι είναι βλάσφημο, και όσοι συμφωνούν \"θρησκευτικά\" ακολουθούν τυφλά. Την ταινία δεν την έχει δει κανένας από τους αντιδρούντες, αφού δεν έχει βγει ακόμα, και έχουν μαζευτεί υπογραφές. Καλύτερα πρεζάκιας, που έλεγε και κάποιος...

  1. avatar ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ

   και κανε το πουρο σου νεοποτιστη κανίβαλε

  2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   Δημιουργός ή ψεύτης; ( Τελικά ο Ιησούς είναι ο Δημιουργός του κόσμου και άρα και ο δικός σου Δημιουργός ή είναι απλά ο μεγαλύτερος ψεύτης που πέρασε από την γη ; Πρέπει να διαλέξεις ! ο Ιησούς Χριστός έκανε τέτοιες διακηρύξεις για τον εαυτό του που δεν σε αφήνει να επιλέξεις να πιστεύεις κάτι άλλο. Πρέπει να διαλέξεις τι θα θεωρείς ότι ήταν ο Ιησούς : Δημιουργός ή ψεύτης ;
   http://tinyurl.com/ycaj2s8g
   ( Για να το δεις κάνε αντιγραφή και επικόλληση του παραπάνω συνδέσμου στον Browser/περιηγητή σου στο ίντερνετ)

   1. avatar 999

    Στείλε μου μισό κιλό από το καθένα.

  3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   (1/4 Β) Σωστή η σκέψη σου. Ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός είπε κάποτε σχετικά [24 Μη κρίνετε κατ\' όψιν, αλλ την δικαίαν κτίσιν κρίνηατε..] Ιωάννη Ευαγγέλιο 7:24. Δηλαδή η κρίση του ανθρώπου δεν πρέπει να είναι με βάση εξωτερικά πράγματα αλλα πάντα να προσπαθεί να βλέπει την ουσία και που βρίσκεται η αληθεία και η δικαιοσύνη.
   Αλλού η Αγία Γραφή θα πει [21 Πάντα δοκιμάζετε, το καλόν κατέχετε] Ά Θεσσαλονικείς επιστολή 5:21. Δηλαδή να τα ακούς όλα αλλά να κρατάς το καλό και αυτό που είναι αληθινό και σωστό.
   Επίσης ο Θεός στην Παλαιά Διαθήκη είχε διατάξει πως δεν θα πρέπει να καταδικάζεται κανείς αν δεν του δίνετε η εύκαιρα να απολογηθεί και να πει από την πλευρά του πως έγιναν τα πράγματα.
   Επομένως το να κρίνεις και να καταδικάζεις κάτι χωρίς να το έχεις δει τότε αυτό είναι κάτι που δεν το θέλει ο Θεός της Αγίας Γραφής. Όμως ακόμα και αν είναι κάτι με το οποίο δεν συμφωνείς δεν θα έπρεπε να προσπαθείς να το σταματήσεις με την βία ή κάνοντας κάτι παράνομο.

  4. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   (2/4 Β) Ο Ιησούς Χριστός είπε ότι ο Θεός μακροθυμεί με όλους τους ανθρώπους , ακόμα και τους πιο αμαρτωλούς και ασεβείς . Ο Ιησούς είπε [43 Ακούσατε ότι ειπώθηκε: «Θα αγαπάς τον πλησίον σου», και θα μισείς τον εχθρό σου. 44 Εγώ, όμως, σας λέω: Να αγαπάτε τούς εχθρούς σας, να ευλογείτε εκείνους που σας καταρώνται, να ευεργετείτε εκείνους που σας μισούν, και να προσεύχεστε για εκείνους που σας βλάπτουν και σας κατατρέχουν· 45 για να γίνετε γιοι τού Πατέρα σας που είναι στους ουρανούς, επειδή αυτός ανατέλλει τον ήλιο του επάνω σε πονηρούς και αγαθούς, και βρέχει επάνω σε δικαίους και αδίκους. 46 Επειδή, αν αγαπήσετε αυτούς που σας αγαπούν, ποιον μισθό έχετε; Και οι τελώνες δεν κάνουν το ίδιο; 47 Και αν χαιρετήσετε μονάχα τους αδελφούς σας, τι περισσότερο κάνετε; Και οι τελώνες δεν κάνουν έτσι;
   48 Να είστε, λοιπόν, εσείς τέλειοι, όπως ο Πατέρας σας, που είναι στους ουρανούς, είναι τέλειος.] Ματθαίος Ευαγγέλιο 5:43-48. Πράγμα που σημαίνει ότι ο αληθινός χριστιανός και αυτός που θέλει να κάνει στην ζωή του το θέλημα του ουράνιου Πατέρα δεν έχει κακία και μίσος για κανέναν συνάνθρωπο του , ούτε βέβαια προβαίνει σε πράξεις βίας αλλά ο αληθινός χριστιανός καλείται να αγαπάει και να προσεύχεται για την σωτηρία ακόμα και των πιο αμαρτωλών ανθρώπων , ακόμα και για την σωτηρία αυτών που τον βλάπτουν.

  5. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   (3/4 Β) Επίσης θα ήθελα να πω ότι τις περισσότερες φορές Αυτός που διώκεται άδικα και κακολογείται χωρίς να μπορεί να ακουστεί είναι ο Ιησούς Χριστός. Πολλοί άνθρωποι ακόμα και σήμερα απορρίπτουν τον Ιησού Χριστό και την διδασκαλία Του χωρίς να έχουν διαβάσει ποτέ οι ίδιοι τι δίδαξε και τι έκανε ο Ιησούς Χριστός ή τον κακολογούν χωρίς να ξέρουν τι ζήτησε από τους αληθινούς μαθητές Του. Υπάρχουν ακόμα και οι άνθρωποι αυτοί που απορρίπτου τον Ιησού Χριστό επειδή πολλοί άνθρωποι κάνουν άσχημα πράγματα στο όνομα Του. ¨όμως αυτό δεν είναι δίκαιο. Είναι σαν να λέμε δεν υπάρχει ο Θεός επειδή τον Ιησού Χριστό τον σταύρωσαν οι γραμματείς, οι φαρισαίοι και οι ιερείς της Ιερουσαλήμ , που όλοι αυτόθι ήταν άνθρωποι της θρησκείας. Όχι ο Ιησούς Χριστός με την σταύρωση απέδειξε πως όσα είπε τα εννοούσε και με την ανάσταση του απέδειξε πως όσα υποσχέθηκε μπορεί να το εκπληρώσει. Ο Ιησούς Χριστός καλεί τον κάθε άνθρωπο να ακολουθήσει μόνο Αυτόν με τα εξής λόγια [6 Ο Ιησούς λέει σ\' αυτόν: Εγώ είμαι ο δρόμος, και η αλήθεια, και η ζωή· κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα, παρά μόνον διαμέσου εμού·] Ιωάννη Ευαγγέλιο 14:6.
   Αρά αν ένας άνθρωπος θέλει να έχει αιώνια ζωή, αν θέλει να ζει μέσα στην αλήθεια τότε πρέπει να ξέρει ότι μόνο τον Ιησού Χριστό πρέπει να ακολουθήσει γιατί μονο ο Ιησούς είναι ο δρόμος για να τάσσει κάποιος στον Θεό.

  6. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   (4/4 β) Έτσι θα έλεγα πως όπως δεν είναι σωστό να έχουμε άποψη για την ταινία χωρίς να την έχουμε δει πρώτα το ίδιο θα έλεγα ισχύει ότι δεν πρέπει να έχουμε άποψη για τον Ιησού Χριστό ή ακόμα χειροτέρα να τον απορρίπτουμε και να μην πιστεύουμε στην ανάσταση Του χωρίς να έχουμε μελετήσει έστω μια φορά τα λόγια του που είναι γραμμένα μέσα στην Καινή Διαθήκη.
   Γιατί για το θέμα της σωτηρίας της ψυχής του ανθρώπου δεν μετράει το τι λένε ή το τι νομίζουν οι πολλοί αλλά ισχύει αυτό που έλεγε και ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος, ο Αριστοτέλης ( δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των πολλών , αλλα η γνώμη αυτών που ξέρουν).
   Και στο θέμα της σωτηρίας της ψυχής του ανθρώπου μόνο ο Ιησούς Χριστός ξέρει να μας πει την αληθεία. Μονο ο Ιησούς Χριστός μπορεί να πει [Μη φοβάσαι· εγώ είμαι ο πρώτος και ο τελευταίος, 18 κι αυτός που ζει, και έγινα νεκρός· και δες, είμαι ζωντανός στους αιώνες των αιώνων· αμήν· και έχω τα κλειδιά τού άδη και του θανάτου.] Αποκάλυψη 1:17-18.

 15. avatar 1984

  Γιατί δεν κάνετε κάτι παρόμοιο με τον Μωάμεθ, να δούμε έαν έχετε τα κάκαλα......??

  1. avatar την κάνω εγώ

   έχεις να μου δώσεις τα φράγκα?

   1. avatar Ευπατριδης

    Και άθεος και άφραγκος! Σκέτη θλίψη...

  2. avatar Άθρησκος

   Επειδή μας βάφτισαν χριστιανούς χωρίς να μας ρωτήσουν. Εξάλλου, στην ορθοδοξη χριστιανική εκκλησία Α.Ε. πληρώνουμε συνδρομή.

   1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες […]

    (1/2 Δ) Όσο για την μισθοδοσία των παπάδων της ορθόδοξης εκκλησίας από το Ελληνικό κράτος έχει δίκιο να αγανακτείς γιατί αυτό που γίνεται είναι παράνομο και αντίθετο στην διδασκαλία του ίδιου του Ιησού Χριστού και δεν γίνεται σε κανένα άλλο κράτος του πολιτισμένου κόσμου.
    Μονο στην Ελλάδα οι παπάδες εκβιάζουν και απειλούν τους πολιτικούς και τα κόμματα να μην σταματήσει ποτέ η μισθοδοσία τους από το Ελληνικό Δημόσιο. Και βέβαια υπάρχουν διεφθαρμένοι πολιτικοί και κόμματα που κάνουν τα χατίρια των παπάδων για να μπορούν να κλέβουν στην συνέχεια τους ψήφους των θρησκευόμενων. Βέβαια με αυτά που κάνουν οι παπάδες αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά , για ακόμα ένα θέμα ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον Ιησού Χριστό και δεν ακολουθούν καμία από τις εντολές Του.
    Ο Ιησούς Χριστός αγαπά πολύ την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Ο Ιησούς Χριστός δεν θέλει άπιστοι, άθεοι και άθρησκοι να πληρώνουν φόρους για τους μισθούς των παπάδων κάποιας θρησκείας. Ο Ιησούς Χριστός θέλει αν κάποιος πιστεύει με την δική του θέληση να πηγαίνει να βαπτίζεται και με την δική του θέληση να προσφέρει χρήματα στην Εκκλησία που ανήκει (όσα μπορεί λίγα, πολλά ή και καθόλου) για να μπορεί η κάθε Εκκλησία να επιτελεί το έργο της και να μισθοδοτεί η ίδια τους λειτουργούς της όπως είναι το δίκαιο, το λογικό και το χριστιανικό.

   2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες […]

    (2/2 Δ) Επίσης εννοείται ότι ο Ιησούς Χριστός ποτέ δεν είπε ότι για να κάνει κάποιος μια θρησκευτική τελετή όπως γάμος,βάπτιση,κηδεία,προσευχή πρέπει να πληρώσει χρήματα.Ο Ιησούς Χριστός είπε πως τα πράγματα του Θεού είναι δωρεάν (δες Ματθαίο 10:8) και γι αυτό πρέπει να γνωρίζεις εσύ +όποιος άλλος καλοπροαίρετος άνθρωπος διαβάζει αυτό το σχόλιο,πως όσοι ζητάνε χρήματα για να κάνουν τέτοιες θρησκευτικές τελετές είναι πονηροί+εκμεταλλευτές για αυτό όλοι οι αληθινοί χριστιανοί πρέπει να τρέξουν μακριά από τέτοιους ανθρώπους αν θέλουν να κάνουν το σωστό +να σωθεί η ψυχή τους.
    Όμως όσο οι σκεπτόμενοι ή οι δημοκράτες πολίτες αυτής της χώρας δεν ξεσηκώνονται +δεν πιέζουν τους κυβερνόντες να σταματήσουν την μισθοδοσία των παπάδων από το Κράτος σήμερα κιόλας, τόσο και οι παπάδες που ωφελούνται από το υπάρχων φαύλο σύστημα που υπάρχει στην Ελλάδα θα συνεχίζουν να εισπράττουν τον μισθό τους από το Ελληνικό Κράτος +να γελάνε σε βάρος του κάθε Έλληνα φορολογουμένου.
    Γι αυτό όσοι αγαπούν την αλήθεια+την δικαιοσύνη και ενώπιων των ανθρώπων και ενώπιων του Θεού,πρέπει να ξεσηκωθούν+να πιέσουν τον κάθε αρμόδιο υπουργό ώστε να επικρατήσουν και στην Ελλάδα οι ίδιοι νόμοι που επικρατούν στην Ευρώπη (όπου εκεί έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα εδώ+δεκαετίες+κανένας δεν διαμαρτύρεται).Επιτέλους ας γίνει+η Ελλάδα ένα Κράτος λογικής+δικαιοσύνης.Αρκετά με τις αυθαιρεσίες+τους εκβιασμούς όλων αυτών που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα.Είναι ώρα να λάμψει η αλήθεια του Θεού+να επικρατήσει η δικαιοσύνη του.

   3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες […]

    (1/4 Γ) Πολύ σωστή η σκέψη σου και ειλικρινά θα ήθελα να ξέρεις πως αυτό που λες συμφωνεί με αυτό που είπε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός που είναι ο ιδρυτής της χριστιανικής πίστης εδώ και δυο χιλιάδες περίπου χρόνια. Ο Ιησούς Χριστός είπε [15 Και τους είπε: Πηγαίνετε σε όλο τον κόσμο, και κηρύξτε το ευαγγέλιο σε όλη την κτίση. 16 Όποιος πιστέψει και βαπτιστεί, θα σωθεί· όποιος, όμως, απιστήσει, θα κατακριθεί.] Μάρκος Ευαγγέλιο 16:15-16. Ο Ιησούς Χριστός δεν είπε ποτέ τους αληθινούς μαθητές Του να βαφτίζουν τους ανθρώπους με το ζόρι. Ο Ιησούς είπε πως προϋπόθεση για να βαφτιστεί κάποιος στο νερό είναι πρώτα να πιστέψει στον Χριστό και στο Ευαγγέλιο.
    Οπότε όπως καταλαβαίνεις αυτοί που σε βάφτισαν με το ζόρι δεν είναι αληθινοί χριστιανοί και δεν αντιπροσωπεύουν τον Ιησού Χριστό και την διδασκαλία του. Στην πραγματικότητα οι σημερινοί παπάδες κάνουν ακριβώς τα ίδια κόλπα και πονηριές που κάνανε οι γραμματείς και οι φαρισαίοι στην εποχή του Ιησού Χριστού και ο Ιησούς τους αποκάλεσε υποκριτές (σύγκρινε το Ματθαίος Ευαγγέλιο 23 κεφάλαιο). Οπότε θα σου συμβούλευα να μην αφήσεις υποκριτές φαρισαίους της εποχής μας να σε σκανδαλίζουν και να σε κρατήσουν μακριά από τον Ιησού Χριστό, την σωτηρία του και την αιώνια ζωή που έχει να σου προσφέρει.

   4. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες […]

    (2/4 Γ) Επίσης θα ήθελα να πω για όποιον πιστεύει αληθινά στον Ιησού Χριστό,ότι αναστήθηκε +θέλει να κάνει το θέλημα του Θεού της Αγίας Γραφής που είναι δίκαιο και άγιο να ξέρει πως το νηπιοβάπτισμα που του κάνετε σαν νήπιο στην πραγματικότητα είναι άκυρο στα μάτια του Θεού και αν κάποιος πίστεψε με την δική του θέληση στον Ιησού χριστό και στο Ευαγγέλιο πρέπει να βρει μια αληθινά χριστιανική Εκκλησία που κάνει το θέλημα του Θεού δεν βαφτίζει νήπια με το ζόρι αλλά βαπτίζει στο νερό μόνο όσους πάνε με την δική τους θέληση και αφού πρώτα ομολογούν οι ίδιοι την πίστη τους στον Χριστό όπως ακριβώς ζήτησε ο Ιησούς Χριστός στο Μάρκο 16:15-16.
    Τέλος να πω ότι ο Ιησούς Χριστός δεν επέβαλε ποτέ σε κανέναν να γίνει μαθητής Του ή χριστιανός. Ο Ιησούς Χριστός πάντα ενημέρωνε τους ανθρώπους ποιο είναι το κόστος για να είναι κάποιος αληθινός μαθητής του με τα εξής λόγια [34 Και αφού προσκάλεσε το πλήθος μαζί με τους μαθητές του, τους είπε: Όποιος θέλει νάρθει πίσω από μένα, ας απαρνηθεί τον εαυτό του, και ας σηκώσει τον σταυρό του, και ας με ακολουθεί. 35 Επειδή, όποιος θέλει να σώσει τη ζωή του, θα τη χάσει· και όποιος χάσει τη ζωή του εξαιτίας μου και εξαιτίας τού ευαγγελίου, αυτός θα τη σώσει. 36 Επειδή, τι θα ωφελήσει τον άνθρωπο, αν κερδήσει ολόκληρο τον κόσμο, ζημιωθεί όμως την ψυχή του; 37 Ή, τι θα δώσει ο άνθρωπος σε ανταλλαγή τής ψυχής του;.. ] Μάρκος 8:34-37

   5. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες […]

    (3/4 Γ) … 38 Δεδομένου ότι, όποιος ντραπεί για μένα και για τα λόγια μου σ\' αυτή τη γενεά, τη μοιχαλίδα και αμαρτωλή, και ο Υιός τού ανθρώπου θα ντραπεί γι\' αυτόν, όταν έρθει στη δόξα τού Πατέρα του μαζί με τους αγγέλους.] Μάρκος 8:34-38.Δηλαδή ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός μας εξηγεί πως για να γίνει κάποιος αληθινός μαθητής Του μπορεί να το κάνει μόνο με την δική του θέληση και μόνο αν είναι διαθετημένος να πάρει το σταυρό του (που αυτό σημαίνει να ζει την ζωή του Χριστού και να είναι πρόθυμος να διωχθεί για την πίστη του) και να ακολουθεί τον Ιησού Χριστό. Σε κάποιες περιπτώσεις ο χριστιανός μπορεί να χρειαστεί να πεθάνει μαρτυρικά για την πίστη του στον Χριστό επειδή ζούμε ανάμεσα σε πονηρούς και κακούς ανθρώπους, αλλά αν κάποιος αγαπά πραγματικά τον Ιησού Χριστό και πιστεύει στην ανάσταση των νεκρών δεν τον νοιάζει ακόμα και να πεθάνει αφού ξέρει ότι ο Ιησούς Χριστός θα ξανάρθει όπως το υποσχέθηκε , θα αναστήσει αυτόν αλλά και όλους όσους πέθαναν και θα κρίνει ζώντες και νεκρούς με αλήθεια και δικαιοσύνη Θεού.

   6. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες […]

    (4/4/ Γ) Γι αυτό αν εσύ ή κάποιος άλλος θέλετε να γνωρίσετε τον Ιησού Χριστό και την αλήθεια του Ευαγγελίου που ελευθερώνει από πνευματικά δεσμά πάρε μια Καινή Διαθήκη και άρχισε να την μελετάς με δίψα και ειλικρίνεια στην καρδιά σου. Αν ο Ιησούς Χριστός δει σε κάποιον να έχει την επιθυμία να Τον γνωρίσει και να ζήσει στην αλήθεια τότε ο αναστημένος Ιησούς Χριστός θα αποκαλυφτεί και θα μιλήσει στην καρδιά αυτού του ανθρώπου. Ακόμα να πω ότι αν κάποιος θέλει να γνωρίσει τον Ιησού Χριστό πρέπει να προσπεράσει τους φαρισαίους της εποχής μας που πολλές φορές γίνονται μπόδιο στο να γνωρίσουν οι άνθρωποι τον Ιησού Χριστό και να άγευτούς την χαρά της σωτηρίας τους και ο νηπιοβαπτισμός είναι μόνο ένα από τα πολλά στραβά και ανάποδα που κάνουν οι φαρισαίοι της εποχής μας. Αν διαβάσεις έστω και μια φορά την Καινή Διαθήκη θα βρεις ότι πολλά πράγματα οι ανθρώπινες θρησκείες τα κάνουν λάθος αλλα για αυτό δεν φταίει ο Ιησούς Χριστός επειδή μας άφησε το θέλημα Του γραπτώς ώστε όποιο άνθρωπος είναι ειλικρινής και θέλει να γνωρίσει την αλήθεια από πρώτο χέρι να μπορεί να διαβάσει την Καινή Διαθήκη και να μάθει όλη την αλήθεια.
    Και από την πείρα μου στην ζωή όποιος βρει την αλήθεια και ζει σύμφωνα με αυτή τότε η ψυχή του είναι γεμάτη ειρήνη και χαρά και έχει εκπληρώσει τον λόγο για το οποίο γεννήθηκε επάνω σε αυτήν την Γη.

   7. avatar Βασίλειος ο Β’

    Στο Μουσουλμανικό κόσμο θα πλήρωνες με το κεφάλι σου κακομοίρη. Κάθε μέρα πρέπει να πέφτεις στα γόνατα και να ευχαριστείς τον Ιησού που γεννήθηκες σε Χριστιανική χώρα και σου επιτρέπεται να λές και να κάνεις ότι θες.

 16. avatar skatoompas

  Διαφορά χριστιανικού και ισλαμικού κόσμου:
  Στον χριστιανικό κόσμο συγκεντρώνονται υπογραφές για να μην προβληφθεί η ταινία.
  Στον ισλαμικό κόσμο θα είχε εκδοθεί \"φετφά\" για να κοπούν τα κεφάλια των συντελεστών της ταινίας.

  1. avatar +++

   Στον αθεϊστικό μεσαίωνα δεν χρειαζόταν καν φετφάς. Ένα βράδυ σε έπιανε η αστυνομία και σε εξαφάνιζε σε κάποιο γκουλάγκ πριν σε εκτελέσουν.Ακολουθούσαν ανακρίσεις και διώξεις σε όλους τους συγγενείς σου.

   1. avatar Αφήστε με

    Να δείς τι γινόταν στο χριστιανικό Βυζάντιο.

    1. avatar Ευπατριδης

     Από εκεί μας έρχεσαι;...

 17. avatar je sui charlie hebdo

  αν θα υποδυόταν τον μωχάμετ δεν θα χα κανένα πρόβλημα, τώρα όμως εξοργίστηκα

 18. avatar ΧΡΗΣΤΟΣ1985

  αφού τα έχουν όλα έτοιμα από παιδιά χωρίς καμιά προσπάθεια, πως να λειτουργεί ορθά ο εγκέφαλος; Να είσαι από μια μεριά να της κόψεις 2 χαστούκια ...χαχα

 19. avatar Eru Ilúvatar

  Κριτική σε κάτι πριν το δούμε...
  Μάλιστα!

  1. avatar Πριν να σε δω

   είσαι χοντρο.....

   1. avatar Eru Ilúvatar

    Εκτίθεσαι...

 20. avatar Ο 666

  Δεν μας ενδιαφερει,απο την στιγμη που δεν προσβαλει το ισλαμ και τους φιλους μας κατατρεγμενους εμεις οι ελληνες ειμαστε οκ.μας εχουν εκπαιδευσει να δεχομαστε τα παντα.

  1. avatar Εσένα, πώς σε προσέβαλλε…

   ... κάτι που δεν γνωρίζεις;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει