Το μήνυμά της για τον Professor και την παρέα του έστειλε η επιθεωρήτρια Alicia Sierra, ενόψει της έναρξης της τέταρτης σεζόν του «La Casa De Papel» στις 3 Απριλίου.

Σε ένα teaser βίντεο η Sierra χάκαρε το Instagram της σειράς σβήνοντας όλο το προηγούμενο υλικό κι αφού εξυμνεί τα κατορθώματά της καλεί τους θαυμαστές της σειράς να επιλέξουν πλευρά.

«Νομίζατε ότι μόνο ο φίλος σας μπορεί να χακάρει; Αυτό το χαζό account τώρα είναι δικό μου», λέει στην αρχή του βίντεο και συνεχίζει «Παρεμπιπτόντως τι κάνει ο Mr. Glasses;», αναφερόμενη στον Professor κρατώντας ένα όπλο στα χέρια της. «Την τελευταία φορά που άκουσα νέα του δεν ήταν και τόσο ομιλητικός μετά από αυτό που έπαθε η μικρή του φίλη».

«Και το κόλπο με το αρκουδάκι; Νομίζω ότι ήμουν αρκετά έξυπνη με αυτό. Λοιπόν για εσάς τους παραπάνω από 6 εκατομμύρια fans του κλόουν που ονομάζεται Professor: Μπορείτε να βγείτε στους δρόμους με αυτή τη μάσκα. Μπορείτε να τραγουδήσετε το “Bella Ciao” στα μπαρ. Μπορείτε να διαδηλώστε μπροστά από την τράπεζα της Ισπανίας. Ό,τι θέλετε. Μπορείτε να το κάνετε έτσι ώστε να μπορώ να σας ταυτοποιήσω. Γιατί αν είστε με τη δική του μεριά, δεν είστε με τη δική μου», τονίζει απειλητικά.

Το βίντεο κλείνει με την επιθεωρήτρια να απευθύνεται στον Professor, μετρώντας αντίστροφα «Professor; Τικ-τακ, τικ-τακ, τικ-τακ», ενδεχομένως για την έναρξη της τέταρτης σεζόν.