Ο «Ζυμαρούλης» του Μάρκου Σεφερλή στη Θεσσαλονίκη

Η ξεκαρδιστική παράσταση για τα παιδιά θα παρουσιάζεται μέχρι τις 10 Νοεμβρίου


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
12:23
23/10/2013
Ο «Ζυμαρούλης» του Μάρκου Σεφερλή στη Θεσσαλονίκη
loading

Ο Μάρκος Σεφερλής, που εδώ και χρόνια έχει κερδίσει την αγάπη των παιδιών, θα επισκεφτεί τους μικρούς του φίλους στη Θεσσαλονίκη, στο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ, από τις 27 Οκτωβρίου έως και τις 10 Νοεμβρίου, παρουσιάζοντας μια ξεκαρδιστική παράσταση που θα αγγίξει όλες τις παιδικές ψυχές… Πρόκειται για το μιούζικαλ «Ο Ζυμαρούλης».

Η όλη ιστορία, διαδραματίζεται στον παλιό ξύλινο μπουφέ μιας κουζίνας. «Ο Ζυμαρούλης», ο οποίος μόλις έχει ψηθεί από τους «Μεγάλους», τους ιδιοκτήτες δηλαδή του σπιτιού, συναντά το Αλάτι, το Πιπέρι και τον Κούκο, που ζει μέσα στο ρολόι και αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Έχει έναν κουρασμένο και ταλαιπωρημένο λαιμό, ο οποίος δεν του επιτρέπει να εκφέρει σωστά τα περιβόητα «κούκου» του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με τον σκουπιδοτενεκέ το επόμενο πρωί.

Οι προσπάθειες του Ζυμαρούλη να γιατρευτεί ο λαιμός του Κούκου, έτσι ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί τη φωνή του και να παραμείνει κοντά τους, εμποδίζονται από έναν πεινασμένο Ποντικό και από ένα παλιό και ξεχασμένο φακελάκι Τσαγιού, που ζει μέσα σε μία τσαγιέρα στο πιο ψηλό ράφι του μπουφέ.

Η μεγάλη και εποικοδομητική συμμετοχή των παιδιών, το έξυπνο χιούμορ, η έντονη δράση, τα μεγεθυμένα αντικείμενα και σκηνικά, τα πολλά και όμορφα τραγούδια και τέλος τα απλά, αλλά πολύ σημαντικά μηνύματα της παράστασης, όπως είναι η φιλία, η αγάπη και η συνεργασία, κατατάσσουν το μιούζικαλ «Ο Ζυμαρούλης» σε ένα από τα πιο αγαπημένα έργα των παιδιών.

Το ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ βρίσκεται στην οδό Παρασκευόπουλου 9 και Βασιλίσσης Όλγας 11, Θεσσαλονίκη. Τηλεφώνα επικοινωνίας: 2310824970 και 2310819153. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.markosseferlis.gr καθώς και τη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/markosseferlis.gr.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει