Το cheapis.gr χαρίζει στα παιδιά ώρες γεμάτες, γέλιο, διασκέδαση και δημιουργία, με τις χαμηλότερες τιμές, για να μπορούν να τα απολαύσουν όλα.

Θέατρο

«Ο μάγος του Οζ» ζωντανεύει στην παιδική σκηνή του θεάτρου Ορφέας, με 6 ευρώ/άτομο.

«Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα», του Αντώνη Ζιώγα, στην παιδική σκηνή του θεάτρου Άβατον με 4 ευρώ/άτομο.

«Χάιντι, Το κορίτσι των βουνών», στις 5 και 6 Οκτωβρίου, στο δημοτικό κινηματοθέατρο Αλέκα. Με 2 ευρώ κερδίστε έκπτωση 50%. Εισιτήριο γενικής εισόδου για 2 άτομα, μόνο 8 ευρώ.

«Τα τρία γουρουνάκια», στην παιδική σκηνή του θεάτρου Άβατον με εισιτήριο γενικής εισόδου 4 ευρώ/άτομο.

Παιδότοποι

Μόλις 3 ευρώ για την είσοδο ενός παιδιού μαζί με χυμό & καφέ για το συνοδό του, στον παιδότοπο ΧαΧαρούμΠα, στον Άλιμο.

Επτά ευρώ για ένα οικογενειακό πακέτο εισόδου (4 ατόμων), με χυμό για τα παιδιά και καφέ για τους συνοδούς, στον ασφαλή και ειδικά διαμορφωμένο χώρο του παιδότοπου Lollipop στο Π. Φάληρο.

Πληρώστε 2,5 ευρώ για την είσοδο 1 παιδιού μαζί με το συνοδό του, 1 χυμό και 1 τοστ-πατατάκια για το παιδί, στον παιδότοπο 0-6.

Μόλις 3,5 ευρώ είσοδος ενός παιδιού για απεριόριστο παιχνίδι, με χυμό και καφέ ή αναψυκτικό για τον συνοδό του, στο φιλόξενο παιδότοπο Captain Hook, με την επίβλεψη ειδικευμένου προσωπικού.

Πάρκο

Με 9 ευρώ αποκτήστε για ένα βραχιόλι διάρκειας 3 ωρών για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 στο πρότυπο βιωματικό πάρκο JUNIOR PARADISE! Γνώσεις και εμπειρίες μέσα από δραστηριότητες που θα τα ξετρελάνουν: εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Από το σταφύλι στο κρασί», βόλτα με πόνυ, βόλτα με ηλεκτρικό αυτοκίνητο και απεριόριστο παιχνίδι στον παιδότοπο!

Καλή διασκέδαση στους μικρούς μας φίλους!