Μπορεί ο καιρός και το πορτοφόλι σας να σας αποτρέπουν να βγείτε απόψε έξω, όμως με τις δωρεάν προτάσεις που σας έχουμε σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη. Η Inner Ear και τo Metropolis Live Stage σας προσκαλούν την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στις 21:00 στην παρουσίαση του ντεμπούτου άλμπουμ της Mariettas Fafouti, Try A Little Romance. Στο Metropolis, Πανεπιστημίου 54 & Εμμανουήλ Μπενάκη, Αθήνα. Είσοδος ελεύθερη για όλους.

O Music Selector και παραγωγός της THC RECORDS, RANKIN JOHNNY παρουσιάζει ένα reggae μουσικό πρόγραμμα από τις 10 το βράδυ, στο ανανεωμένο TROVA Music Bar στο Μοναστηράκι. Ο Rankin Johnny ,θα επιλέξει αποκλειστικά δίσκους βινυλιου 45 και 33 στροφών, με τζαμαικανικους ρυθμούς νωχελικά beat, δυνατό μπάσο και χορευτική διάθεση. Roots, Reggae, Dancehall, και Dub ηχοχρώματα, που ξεφεύγουν από την Καραϊβική και γίνονται παγκόσμια ακούσματα ζωντανεύοντας τις αισθήσεις μας .Η είσοδος είναι ελεύθερη. Υπάρχει χρέωση για το ποτό σας.

Τη διάλεξη του Rudy Ricciotti (Ρούντι Ριτσιότι), διάσημου γάλλου αρχιτέκτονα, βραβευμένου με το Εθνικό Βραβείο Αρχιτεκτονικής της Γαλλίας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό του Megaron Plus στις 19:00. Ο Ρούντι Ριτσιότι είναι δημιουργός πολλών σημαντικών κτιρίων, όπως της Αίθουσας Συναυλιών Nikolaisaal του Πότσνταμ, του Εθνικού Κέντρου Χορογραφίας της Αιξ-αν-Προβάνς, του Εθνικού Μουσείου Ευρωπαϊκών και Μεσογειακών Πολιτισμών στη Μασσαλία, και έργων όπως η Πεζογέφυρα της Ειρήνης στη Σεούλ κ.ά. Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη. Είσοδος ελεύθερη γιά όλους (Mε δελτία προτεραιότητας. Η διανομή αρχίζει στις 17:30)

Στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου μπορείτε απόψε στις 21:00 να παρακολουθήσετε την ταινία The Mysterious Lady – Η μυστηριώδης Κυρία. Ο Μιχάλης Κακογιάννης διάλεξε και προτείνει 19 από τις αγαπημένες του ταινίες, που γυρίστηκαν στις ΗΠΑ, στις απαρχές του κινηματογράφου. Στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος. Είσοδος ελεύθερη για όλους.