Με την επανάληψη δύο μεγάλων εισπρακτικών επιτυχιών ξεκινά η νέα σεζόν για το θέατρο Παλλάς. Ακολουθούν το «Μερικοί το προτιμούν καυτό» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή αλλά και ο «Συρανό ντε Μπερζεράκ» με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, που είναι δύο από τις καινούριες και πιο ηχηρές προτάσεις του ερχόμενου θεατρικού χειμώνα.

Αναλυτικά:
* Με την επανάληψη για λίγες μόνο παραστάσεις του μιούζικαλ «Chicago» ξεκινά από τις 12 Σεπτεμβρίου η καινούρια σεζόν στο θέατρο Παλλάς. Έχοντας κόψει περισσότερα από 58.000 εισιτήρια, επανέρχεται με μια έκπληξη στην περσινή διανομή (Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Αντώνης Λουδάρος): την Άννα Παναγιωτοπούλου, στον ρόλο της δεσμοφύλακος Μάμα Μόρτον.
* Συνέχεια με την επανάληψη από 5 Οκτωβρίου της ροκ όπερας του Νίκου Καρβέλα «Δαίμονες» η οποία πέρυσι έκοψε 53.000 εισιτήρια. Εικοσιτέσσερις ηθοποιοί και χορευτές θα πλαισιώσουν και φέτος την Άννα Βίσση, την Εβελίνα Παπούλια, τον Παναγιώτη Πετράκη και τον Νικόλαο Καραγκιαούρη.
* Την 1η Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα η νέα πολυαναμενόμενη παράσταση- μιούζικαλ σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, το «Μερικοί το προτιμούν καυτό: Sugar» με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Θοδωρή Αθερίδη, Κώστα Βουτσά και την Ζέτα Μακρυπούλια στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
* Από αρχές Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί το έμμετρο αριστούργημα του Εντμόν Ροστάν «Συρανό ντε Μπερζεράκ», γραμμένο το 1897, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Σμαράγδα Καρύδη, Όμηρο Πουλάκη και πολυμελή θίασο.

Πηγή: tospirto.net