Τέσσερα χαλαρά στέκια για ποτό με ωραίες αυλές

Διευθύνσεις για να βγείτε και να τα πείτε με την παρέα


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
19:29
04/09/2019
Τέσσερα χαλαρά στέκια για ποτό με ωραίες αυλές
loading

Απολαύστε την παρέα των φίλων σας και τον καλό καιρό με ένα ποτάκι σε κάποιο από τα στέκια που ακολουθούν.

Χαλαρές επιλογές με ωραίες αυλές για τα καλοκαιρινά, ακόμα, βράδια στην πόλη, μετατρέπονται σε σημείο αναφοράς για τις περιοχές όπου εντοπίζονται.

Ιπποπόταμος

Μετά από 40 χρόνια λειτουργίας (βρίσκεται στον πεζόδρομο της Δελφών από το 1978), συνεχίζει να αποτελεί αγαπημένη επιλογή τόσο για την επιμονή του στην πιο χαλαρή φιλοσοφία του (προσιδιάζει περισσότερο στα γειτονικά Εξάρχεια, και όχι στο Κολωνάκι, όπου και εντοπίζεται), όσο και για τις ποιοτικές υπηρεσίες του.

Εδώ και κάποια χρόνια έχει περάσει σε νέους ιδιοκτήτες, οι οποίοι διατήρησαν το concept του αναλλοίωτο. Must επιλογή τα τραπεζάκια που στήνει στην αυλή του νεοκλασικού κτιρίου του 1903, στο οποίο στεγάζεται.

Κεραμείο

Από τα πιο δημοφιλή στέκια στο Μεταξουργείο με μία από τις πιο διαχρονικές και αγαπητές αυλές στην περιοχή. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, τέλειες μουσικές και οικονομικές τιμές στο τρίπτυχο της επιτυχίας του.

Saorsa

Στην ανανεωμένη Πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο, το Saorsa (Γιατράκου 2) είναι ένα «ελεύθερο» στέκι (στην κέλτικη διάλεκτο των Σκοτσέζων saorsa σημαίνει ελευθερία) με μια εντυπωσιακή εσωτερική αυλή.

Φιλοξενείται σε ένα ανακαινισμένο παλιό αθηναϊκό σπίτι των αρχών του 20ου αι. και σας καλεί να γίνετε κι εσείς ελεύθερα πνεύματα, υιοθετώντας τη φιλοσοφία του. Η εξαιρετική αισθητική του χώρου και τα προσεγμένα cocktails θα σας κάνουν να το καθιερώσετε σε αγαπημένο στέκι.

Κύριος Χου

Σε ένα νεοκλασικό του 1933 στην περιοχή των Άνω Πετραλώνων (Δημοφώντος και Υπερίωνος 1) συναντάται ο Κύριος Χου. Εναρμονισμένος απόλυτα με τη γραφική γειτονιά των Άνω Πετραλώνων, έχει διατηρήσει ανέπαφα κάποια στοιχεία της παλιάς μονοκατοικίας –το παλιό χαρακτηριστικό πλακάκι και την θεσπέσια αυλή– όπου φιλοξενείται και αποτελεί cozy νεανικό στέκι, ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει