Η θαλασσινή αύρα καλεί σε καλοκαιρινούς καφέδες και cocktails δίπλα στο κύμα, κι εμείς δεν χάνουμε ευκαιρία να βρεθούμε δίπλα στο κύμα κάθε φορά που μας δίνεται η δυνατότητα.

Πέντε καθιερωμένα στέκια από τον Πειραιά μέχρι τη Βουλιαγμένη, κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Αττικής, γίνονται ο απόλυτος προορισμός των ημερών τώρα που η θερμοκρασία άρχισε να ανεβαίνει επικίνδυνα!

Ιστιοπλοϊκός

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία στον Πειραιά, στο γραφικό λιμανάκι του Μικρολίμανου, ο Ιστιοπλοϊκός σας υποδέχεται με άκρως ανανεωμένη «εμφάνιση» σε έναν μοντέρνο χώρο με βασικά χαρακτηριστικά τα γήινα χρώματα, τις μοντέρνες γραμμές και έντονο το στοιχείο του ξύλου.

Με την αίσθηση ότι αιωρείστε πάνω από τη θάλασσα, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας σε ένα όμορφο περιβάλλον. Προτιμήστε την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Οι εικόνες που απλώνονται μπροστά σας απλά μαγικές.

Cruiser Exclusive Bar

Με όνομα που παραπέμπει και στην τοποθεσία του, καθώς συνάδει τέλεια με αυτή, το Cruiser Exclusive Bar αποτελεί σημείο αναφοράς για τη διασκέδαση στη μαρίνα Φλοίσβου. Η απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και τα πολυτελή yachts, το ιδιαίτερο και εντυπωσιακό design του, καθώς και οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρει στους θαμώνες του το έχουν μετατρέψει σε meeting point.

Ανοιχτό από το πρωί σερβίρει πρωινό και brunch, ελαφρές γευστικές προτάσεις για ένα light γεύμα, ενώ στον κατάλογό του θα βρείτε και τέλεια συνοδευτικά για το κρασί σας –πλούσια πλατό αλλαντικών και τυριών.

Εν πλω

Πρωταγωνιστής και εδώ δεν είναι άλλος από τα νερά του Σαρωνικού, που δημιουργούν το ιδανικό φόντο για χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές. Με μαγευτική θέα στη θάλασσα και υψηλό επίπεδο παροχών, το Εν Πλω επί της Ποσειδώνος (νο4) στη Βουλιαγμένη συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σταθερές αξίες για λίγες στιγμές δίπλα στο κύμα, ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Café και εστιατόριο αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για καφέ όσο και για φαγητό.

Nalu

Με δυνατό ατού του την εκπληκτική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και τη θέα στην απερίγραπτη δύση του ηλίου, το Nalu στην Ακτή του Ήλιου (λεωφ. Ποσειδώνος) στον Άλιμο, είναι ένα από τα μαγαζιά που συγκαταλέγονται στα κορυφαία στέκια της κατηγορίας του. Λατρεύουμε να απολαμβάνουμε τον καφέ και το ποτό μας στον ethnic φιλοσοφίας χώρο του, αλλά και να αγναντεύουμε το ηλιοβασίλεμα με ένα από τα σούπερ cocktails του στο χέρι.

Moorings

Σημείο αναφοράς για το Λαιμό της Βουλιαγμένης, το Moorings αποτελεί σταθερή αξία για καφέ ή φαγητό δίπλα στη θάλασσα. Με θέα αξιοζήλευτη και ένα περιβάλλον πραγματικά μαγευτικό, προσφέρει όμορφες και ήρεμες στιγμές by the sea σε όποιον το επιλέξει για την έξοδό του. Ο κατάλογός του διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ζεστών και κρύων ροφημάτων, ελαφριά σνακ και γλυκά καθώς και ενημερωμένα cocktails.