Εκτονωθείτε με τον πιο πολύχρωμο και διασκεδαστικό τρόπο!

Μόνο με 5 ευρώ μπορείτε να παίξετε Paintball για 3 ώρες με πλήρη εξοπλισμό καθώς και ένα καφέ κέρασμα από το COUNTER STRIKE PAINTBALL.

To Paintball (χρωματοσφαίριση) είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται σε πεδία από δύο ομάδες, οι οποίες προσπαθούν να επιτύχουν κάποιο σκοπό, συνήθως να κατακτήσουν την σημαία της αντίπαλης ομάδας, να βγάλουν εκτός μάχης όλους τους αντιπάλους για να κατακτήσουν αυτοί την νίκη κ.α.

Για την εκπλήρωση του σκοπού αυτού, ο κάθε παίκτης προσπαθεί να «μαρκάρει», να διώξει δηλαδή από το παιχνίδι παίκτες της αντίπαλης ομάδας χρησιμοποιώντας «μαρκαδόρους» (τα «όπλα» της χρωματοσφαίρισης) και μπίλιες οι οποίες περιέχουν χρώμα (χρωμόσφαιρες). Η χρωμόσφαιρα (paintball) είναι μια μπίλια από βιοδιασπώμενο υλικό που περιέχει υδροδιαλυτό χρώμα (νερομπογιά). Το περίβλημα της μπίλιας είναι από μαλακή ζελατίνη η οποία σπάει όταν η χρωμόσφαιρα προσκρούσει με την απαραίτητη ταχύτητα επάνω σε σκληρή επιφάνεια ή σε κάποιον παίκτη, χρωματίζοντας την επιφάνεια πρόσκρουσης (μαρκάρισμα).

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά εδώ!