Λένε πως η μουσική δεν έχει όρια ούτε γλώσσα κι αυτό, όχι μόνο το υποστηρίζει ο Γιώργος Μαζωνάκης, αλλά και το αποδεικνύει με τις συναυλίες που δίνει εκτός των ελληνικών συνόρων.

Αυτή την ίδια φράση χρησιμοποίησε ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής για να απαντήσει σε ερώτηση Βούλγαρου δημοσιογράφου, παραμονές της συναυλίας που έδωσε προχθές το βράδυ, στη Σόφια, γιατί είναι τόσο γνωστά και αγαπημένα τα τραγούδια του στη γειτονική χώρα, αφού οι γλώσσες των δύο λαών είναι τόσο διαφορετικές.

Στην πρώτη του συναυλία στη βουλγαρική πρωτεύουσα, ο Γιώργος Μαζωνάκης σκόρπισε ενθουσιασμό στο νεανικό- και όχι μόνο -κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα «Αρένα Αρμέετς», στα ανατολικά προάστια της βουλγαρικής πρωτεύουσας.

Οι θαυμαστές του, που τον υποδέχθηκαν στη σκηνή με χειροκροτήματα και έντονες επευφημίες απέδειξαν περίτρανα αυτό που ο ίδιος είχε δηλώσει, παραμονές της συναυλίας, σε εκπομπή υψηλής θεαματικότητας του τηλεοπτικού καναλιού BTV, ότι οι Βούλγαροι του αρέσουν και τους αρέσει κι αυτός.

«Έχουμε- είπε -πολλά κοινά διότι είμαστε και σε γειτονικές χώρες. Και, σε τελική ανάλυση, για να θέλω να έρθω πάει να πει, ότι μου αρέσουν και τους αρέσω».