Λίγα λεπτά από την κεντρική πλατεία και το σταθμό του μετρό Κεραμεικός, το Sodade2 έχει γράψει τη δική του ιστορία στο Γκάζι.

Είναι το πρώτο gay club που άνοιξε στην περιοχή πριν από 19 χρόνια, προσελκύοντας και straight κοινό που το λατρεύει, αφού το κέφι εδώ παραμένει αμείωτο μέχρι το πρωί. Η μουσική, η ατμόσφαιρα και οι άνθρωποί του συνθέτουν το τρίπτυχο της επιτυχημένης πορείας του.

Διαθέτει δυνατά δύο stages στα οποία θα βιώσεις την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης. Στο main stage μπορείς να ακούσεις και να χορέψεις καθημερινά με τις καλύτερες mainstream μουσικές, ενώ στο προσφάτως ανακαινισμένο Backstage τα beats δυναμώνουν με tech house ήχους κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Κάθε βράδυ στο Sodade2 είναι διαφορετικό με events και parties που θα σου μείνουν αξέχαστα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, τα δύο stages ανοίγουν ακριβώς τα μεσάνυχτα για να υποδεχτούν τον κόσμο που διψάει για διασκέδαση μέχρι το ξημέρωμα.

Τις Παρασκευές, στο main stage το κέφι ανεβαίνει στα ύψη με mainstream επιλογές από τον DJ Pan V. Στα decks του Backstage βρίσκεται η ομάδα RAD παίζοντας την πιο εναλλακτική ηλεκτρονική μουσική στην πόλη, ενώ συχνά ανεβαίνουν σε αυτά διαφορετικοί guests από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα Σάββατα (από τα μεσάνυχτα), στο main stage ο DJ Skevo αποθεώνεται για τις mainstream μουσικές επιλογές του, ενώ στο Backstage βρίσκεται η γνωστή σε όλους DJ Fo, που είναι η DJ με το μακροβιότερο residency σε club στην Αθήνα.

Οι Κυριακές (από τις 22.00) στο Sodade2 αποκτούν άλλο νόημα, χάρη στο ολοκαίνουργιο και διαφορετικό karaoke party υπό την εποπτεία της vocal coach Τζωρτζίνας Καραχάλιου, που είναι γνωστή για τις υπέρτατες φωνητικές της δυνατότητες.

Θα τραγουδήσεις, θα διαγωνιστείς και στο τέλος, αν είσαι ο νικητής της δοκιμασίας-έκπληξη, θα κερδίσεις ένα μπουκάλι στο Sodade2. Όλοι οι νικητές θα διαγωνιστούν στο Gran Final Karaoke στις 3 Μάρτιου με έπαθλο ένα πολύ μεγάλο δώρο. Τις μουσικές επιλογές αναλαμβάνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός DJ PanV.

Οι Δευτέρες (από τα μεσάνυχτα) στο Sodade2 είναι πάντα ελληνικές και πολύ δημοφιλείς, με τις επιλογές του DJ Skevo να ξεσηκώνουν τον κόσμο.

Τις Πέμπτες (από τις 22.00) έχει Drag Shows στο πλαίσιο του party I Love Sodade με τη ΔούKISSα, η οποία κάθε εβδομάδα φιλοξενεί στο stage διαφορετικούς καλλιτέχνες της drag σκηνής. Παίζει με τον κόσμο και χαρίζει δωράκια, αλλά μπορεί και να σε προ(σ)καλέσει στη σκηνή για ένα challenge που θα σου μείνει αξέχαστο.

Πληροφορίες

Τριπτολέμου 10, Γκάζι

Τηλ. 210 3468657

 Sodade2