Από τη Warner Bros. Pictures και τον ταλαντούχο σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν (Insidious, Saw) έρχεται μια καταιγιστική, επική περιπέτεια που εκτυλίσσεται στον αχανή και πρωτόγνωρο υποβρύχιο κόσμο των επτά θαλασσών.

O τιτάνιος Aquaman ζωντανεύει -με όλες τις δόξες και τιμές- με τον εντυπωσιακό Τζέισον Μομόα (Justice League) να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στο πλάι του εμφανίζονται οι Άμπερ Χερντ (The Rum Diary), Νικόλ Κίντμαν (The Hours), Πάτρικ Γουίλσον (Fargo TV series) και Γουίλεμ Νταφόε (The Florida Project).

Μία από τις καλύτερες ταινίες της θρυλικής DC με αύρα ωκεάνιας υπερπαραγωγής μυθικών διαστάσεων, που καθηλώνει με το εντυπωσιακό της θέαμα, χωρίς να χάνει σε χιούμορ και απολαυστικούς διαλόγους.

Σύνοψη

O μισός Ατλάντειος Άρθουρ Κέρι ξεκινά για το υποθαλάσσιο ταξίδι της ζωής του- μία επική διαδρομή που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να πραγματοποιήσει αυτό για το οποίο ήταν προορισμένος από τότε που γεννήθηκε… Να γίνει ο άξιος βασιλιάς της Ατλαντίδας που θα σώσει τον λαό και θα γίνει ήρωας!

Η ταινία AQUAMAN θα βγει στις ελληνικές αίθουσες 13 Δεκεμβρίου από την Tanweer.

Η μοίρα δύο κόσμων στα χέρια ενός ήρωα

Στο Aquaman, η αποστολή του Άρθουρ Κέρι να ενώσει δύο κόσμους ξεκινά με την μία πρόκληση που θα δοκιμάσει τη δύναμη και το θάρρος του: πρέπει να βρει την Χαμένη Τρίαινα του Άτλαντα. Μόνο ο αληθινός Βασιλιάς της Ατλαντίδας μπορεί να την κρατήσει, αλλά ακόμα και για να τη βρει πρέπει να συνεργαστεί με την Πριγκίπισσα Μίρα σε μία επικίνδυνη περιπέτεια στη στεριά και στη θάλασσα.

Το πρώτο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει ο Άρθουρ είναι η αδιαφορία του να λύσει τα προβλήματα των άλλων είτε των κατοίκων της Ατλαντίδας είτε της ανθρωπότητας. Μέχρι τώρα, είναι ικανοποιημένος λειτουργώντας ως ένας πανίσχυρος μοναχόλυκος, επιλέγοντας τις μάχες που δίνει και αποφεύγοντας τη συμμετοχή σε οποιονδήποτε παγκόσμιο εμφύλιο πόλεμο.

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης/σεναριογράφος Τζέιμς Γουάν ενθουσιάστηκε με την προοπτική να αναλάβει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία αυτού του σύνθετου χαρακτήρα.

Για να σταματήσει τον πόλεμο που απειλεί το μέλλον της ξηράς και της θάλασσας, ο Άρθουρ πρέπει να πολεμήσει τον ίδιο του τον ετεροθαλή αδελφό, τον διψασμένο για εξουσία Ορμ, που υποδύεται ο Πάτρικ Γουίλσον, καθώς και τον εκδικητικό Μπλακ Μάντα, που υποδύεται ο Γιάχια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ.

Αλλά ο μεγαλύτερος εχθρός του Άρθουρ είναι το παρελθόν του, συμπεριλαμβανομένων των κατοίκων της Ατλαντίδας που εκτέλεσαν την Ατλάνα, που υποδύεται η Νικόλ Κίντμαν, αφού την υποχρέωσαν να εγκαταλείψει τον πατέρα του, τον φαροφύλακα Τομ Κέρι, που παίζει ο Τεμουέρα Μόρισον.

Ο μόνος δεσμός του με τον κόσμο της μητέρας του είναι το όπλο που άφησε πίσω της και οι επισκέψεις του Βάλκο, που παίζει ο Γουίλεμ Νταφόε, σύμβουλος του θρόνου της Ατλαντίδας, που ήρθε στη ζωή του Άρθουρ όταν ήταν έφηβος για να του μάθει τις δυνάμεις που έχει κληρονομήσει από την πλευρά της μητέρας του.

Facebook: AquamanMovieGR

Instagram:  tanweergreece