Την ιστορία της Joy Mangano, μιας ανύπαντρης μητέρας τριών παιδιών που έγινε βασίλισσα του επιχειρηματικού κόσμου μετά την απήχηση της εφεύρεσής της, διηγείται η δραματική κομεντί του Ντέιβιντ Ο’Ράσελ.

Η «θαυματουργή σφουγγαρίστρα» της Mangano την έστειλε στην κορυφή της επιτυχίας και το δοκιμασμένο δίδυμο Ο’Ράσελ και Τζένιφερ Λόρενς αναλαμβάνει να μεταφέρει στο σινεμά με διασκεδαστικά ανισόρροπο τρόπο το αληθινό αυτό success story. Κι επειδή εμείς το χάσαμε στο σινεμά, ευτυχώς μας το φέρνουν νωρίτερα από όλους τα Novacinema στο σαλόνι μας.

Η Mangano βρήκε τον χρόνο μέσα στην πολυάσχολη καθημερινότητα να εφεύρει μια σφουγγαρίστρα που στύβεται μόνη της και μετατράπηκε έτσι σε μια από τις πιο επιτυχημένες εφευρέτριες όλων των εποχών. Σαν τη Nova ένα πράμα δηλαδή, που επανεφηύρε ουσιαστικά την τηλεόραση με το Nova On Demand και μας φέρνει συνεχώς δημοφιλείς και πολυσυζητημένες ταινίες αλλά και τα μεγαλύτερα blockbusters όποτε εμείς θέλουμε και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση! Κι όλα αυτά με μια απλή κίνηση: συνδέεις τον αποκωδικοποιητή με το internet!

Την ώρα που γίνονται βέβαια αυτά, η διψασμένη για δημιουργία Joy βιώνει την προδοσία, την απώλεια της αθωότητας και τα ανοιχτά τραύματα που αφήνει πίσω η αγάπη, βρίσκοντας τελικά τη δύναμη να ακολουθήσει τα καταπιεσμένα όνειρά της. Τώρα όμως είναι αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις και συγκεκριμένα με τον αμείλικτο κόσμο του επιχειρείν αλλά και τις δαιδαλώδεις οικογενειακές σχέσεις.

mmfmfkkkfoooldldios2

Η Mangano και η βιωματική ιστορία της σε μαγνητίζει από τα πρώτα καρέ με την αστείρευτη αισιοδοξία και την ελπίδα της που δεν πεθαίνει ποτέ. Σημασία για την ίδια, αλλά και για όλους εμάς, δεν έχουν τα εμπόδια που τίθενται στον δρόμο της, αλλά η δύναμή της να τα ξεπερνά, λέγοντάς μας πως για να αγγίξεις την επιτυχία θα πρέπει να σου βγει κυριολεκτικά το λάδι.

Το χρονικό εξάλλου μιας απλής νοικοκυράς που φτάνει τελικά να έχει στα χέρια της έναν επιχειρηματικό κολοσσό έχει κάτι από τη μαγεία της πραγματικής ζωής που δύσκολα μπορεί να φτάσει η μυθοπλασία. Γι’ αυτό και η ιστορία της ξεχειλίζει από ειλικρίνεια και συναίσθημα, μέσα πάντα στις ατραπούς του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και τα σκοτάδια της προσωπικής ζωής.

mmfmfkkkfoooldldios1

Το ανθρωποκεντρικό φιλμ του Ο’Ράσελ είναι ένα περίτεχνο πλέγμα οικογενειακών σχέσεων, παρορμήσεων και απογοητεύσεων γεμάτο με εικόνες που παρασύρονται από τη σαρωτική δύναμη της αληθινής ζωής.

Αν τώρα το δικό σας περίτεχνο πλέγμα οικογενειακών σχέσεων δεν σας αφήνει να παρακολουθήσετε το «Joy» χωρίς διαλείμματα και διακοπές, μη σκάτε. Η Nova σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε Pause και Play στην αγαπημένη σας ταινία, συνεχίζοντας από κει ακριβώς που είχατε μείνει! Ακόμα και προγραμματιζόμενη εγγραφή παρέχει!

mmfmfkkkfoooldldios4

Μη χάσετε λοιπόν το καταιγιστικό και εκκεντρικό «Joy» που φέρνουν στους μικρούς μας δέκτες τα Novacinema. Φτιάξτε ποπ κορν και απολαύστε τον κινηματογράφο στο σπίτι σας με τον άπαιχτο τρόπο της Nova…