Όσο η θερμοκρασία πέφτει, τόσο ανεβαίνει και η διάθεσή μας για να μείνουμε στο σπίτι. Γι’ αυτό τον καιρό δεν υπάρχει τίποτα που να συμπληρώνει την ατμόσφαιρα καλύτερα από μια καλογυρισμένη σειρά. Όποια και να είναι η διάθεσή σας, υπάρχει σίγουρα μια σειρά που να της ταιριάζει. Εμείς, προτείνουμε κάποιες για όλα τα γούστα:

-Για να γελάσεις:

THE BIG BANG THEORY

Μια νεαρή κοπέλα μετακομίζει δίπλα σε δυο ιδιοφυίες που δουλεύουν ως φυσικοί, είναι όμως ξεκαρδιστικά ιδιόρρυθμοι. Η «σύγκρουση» που προκύπτει ανάμεσα στους δύο «κόσμους» παράγει άφθονο γέλιο! Η σειρά προβάλλεται από τη συχνότητα του Star, κάθε Σάββατο .

-Για να «κολλήσεις»:

THE LISTENER

Αστυνομική σειρά. Αλλά όχι «άλλη μια αστυνομική σειρά». Ο Τόμπι Λόγκαν είναι ένας νεαρός νοσηλευτής που μπορεί να διαβάζει τη σκέψη των ανθρώπων. Με τον συνάδελφο του Οζ, διασχίζουν την πόλη του Τορόντο και προσφέρουν τη βοήθεια τους σε όποιον βρίσκεται σε κρίση. Δίνοντας λύση στα προβλήματα των άλλων, ο Τόμπι «θεραπεύει» και τις δικές του ανοιχτές πληγές. Η σειρά ισορροπεί μεταξύ δράματος και γέλιου, ενώ ο χαρακτήρας του Λόγκαν είναι από τους πιο συμπαθείς. Η σειρά προβάλλεται από το Star κάθε Σάββατο.

DEXTER

Η δραματική σειρά που έχει βραβευτεί με Emmy award, περιστρέφεται γύρω από τον Dexter, ο οποίος συνεργάζεται με την αστυνομία του Μαιάμι στην εξιχνίαση φόνων. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και ένας υπεράνω πάσης υποψίας δολοφόνων, με έναν ιδιαίτερο ηθικό κώδικα. Αμείωτο ενδιαφέρον και έξυπνες υποθέσεις είναι τα χαρακτηριστικά της σειράς που προβάλλει ο ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή.

-Για γυναικοπαρέες:

CHRISTINE

Η Κριστίν είναι μια καθημερινή γυναίκα που παλεύει καθημερινά να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Μια αστεία, καθημερινή, «γυναικεία» κωμωδία, που θα κερδίσει σίγουρα τις γυναίκες και θα τις κάνει να ταυτιστούν με την αυθόρμητη Κριστίν. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2006 η πρωταγωνίστρια Τζούλια Λούις – Ντρέιφους βραβεύθηκε με ΕΜΜΥ στην κατηγορία «Καλύτερη ηθοποιός σε κωμική σειρά». Η σειρά προβάλλεται από το Star κάθε Κυριακή.

THE GOOD WIFE

H Alicia Florick είναι μια σύζυγος και μητέρα, που αναλαμβάνει τα ηνία της οικογένειάς της, όταν ο άντρας της, μεγαλοεπιχειρηματίας, φυλακίζεται λόγω ενός πολιτικού σκανδάλου και ενός ροζ σκανδάλου. Παρά τη δημόσια ταπείνωση, η Αλίσια διαχειρίζεται τα πάντα «σαν καλή σύζυγος». Άλλη μια βραβευμένη με Emmy σειρά που προβάλλεται από το ΣΚΑΙ κάθε Τετάρτη.

-Για αντροπαρέες:

CALIFORNICATION

Μια «μαύρη» αντρική κωμωδία που έχει γέλιο, μία καλή, κοινωνική υπόθεση, έξυπνο χιούμορ και καλή ηθοποιία. Παρακολουθούμε τη ζωή ενός συγγραφέα που μετακομίζει στην Καλιφόρνια, μια ζωή με πολλή ίντριγκα και ενδιαφέρον. Η σειρά προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή.

DOCTOR WHO

Η βρετανική σειρά του BBC που μπήκε στο βιβλίο ρεκόρ Guinness ως η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών. Ο Doctor Who είναι ένα ανθρωποειδές που ταξιδεύει στο χρόνο με τη χρονομηχανή του και τους συναδέλφους του, αντιμετωπίζοντας εχθρούς και προσπαθώντας να βοηθήσουν τους ανθρώπους. Τα χαμηλού κόστους εφέ και η αστεία φυσιογνωμία του πρωταγωνιστή συνθέτουν μια σειρά ξεχωριστή από τις υπόλοιπες. Η σειρά προβάλλεται από το ΣΚΑΪ καθημερινά.

Οι επιλογές είναι πολλές και ικανοποιούν κάθε γούστο. Όποια και να επιλέξετε, καλή διασκέδαση…