Τις πιο δυνατές videogame συγκινήσεις θα ζήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν την έκθεση All Sports Show & Fashion, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 26 Σεπτεμβρίου 2011 (Trade Show) και 23 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2011 (Αθλητικό Διαδραστικό Πάρκο) στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος».

Η Namco Bandai Partners Hellas LTD επέλεξε το μεγάλο εκθεσιακό event, για να λανσάρει στο ελληνικό κοινό για πρώτη φορά, τα τέσσερα ολοκαίνουρια multiplatform videogames της , Dark Souls, Ace Combat Assault Horizon, Ridge Racer Unbounded και Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi.

Ο ιαπωνικός κολοσσός, ο οποίος είναι υπεύθυνος για μερικά από τα πιο δημοφιλή και best-sellers videogames του πλανήτη, είχε υποσχεθεί ότι σύντομα θα παρουσίαζε μερικούς σπουδαίους και πολυαναμενόμενους τίτλους! Και αυτή του ακριβώς την υπόσχεση εκπληρώνει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, συστήνοντας στο κοινό της μεγαλύτερης διαδραστικής γιορτής των sports, της υγείας και της ευεξίας, τα δύο επαναστατικά και άκρως ρεαλιστικά παιχνίδια.

Με δυναμικές ιστορίες, μοναδικά γραφικά με απόλυτη λεπτομέρεια, επαναστατικά συστήματα μάχης, καινοτόμα online χαρακτηριστικά και μηδενικούς περιορισμούς, τα Dark Souls και Ace Combat Assault Horizon είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες της έκθεσης και θα εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Η All Sports Show & Fashion έχει προγραμματίσει την παρουσίαση των δύο παιχνιδιών στον εμπορικό/ εκθεσιακό χώρο, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα χαρακτηριστικά τους, ενώ την ίδια στιγμή, στην ειδικά σχεδιασμένη για videogames πίστα του μεγάλου Αθλητικού Διαδραστικού Πάρκου, θα μπορεί να δοκιμάζει τις…δυνάμεις του σ’ αυτά, όποιος το επιθυμεί και όποιος είναι έτοιμος να ζήσει τόσο ρεαλιστικά συναρπαστικές interactive στιγμές.

Ο μαγικός κόσμος των videogames παίρνει «σάρκα και οστά» και βρίσκει την απόλυτη αντιπροσώπευση στα πρωτοποριακά και πλήρως εξελιγμένα παιχνίδια της Namco Bandai, μόνο στην All Sports Show & Fashion. Απογειωθείτε μαζί μας!

About Dark Souls

To Dark Souls είναι ένα νέο action RPG που τοποθετείται σε ένα πλούσιο, σκοτεινό και φανταστικό σύμπαν. Επικές μάχες, πανίσχυροι εχθροί και καινοτόμα online χαρακτηριστικά, συνδυάζονται όλα μαζί για μία μοναδική RPG εμπειρία. Το Dark Souls καταρρίπτει τους περιορισμούς με έναν ενιαίο κόσμο που σας προκαλεί να εξερευνήσετε και προσαρμόζεται διαρκώς στο gameplay σας. Καθώς οι παίκτες συναντούν τρομοκρατικούς εχθρούς και ανακαλύπτουν νέες περιοχές, το αίσθημα της πρόκλησης αλλά και της ανταμοιβής, μετά από κάθε επιτυχία τους, προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία!

About Ace Combat Assault Horizon
Σχεδιασμένο από την ομάδα «Project Aces» και τον πολεμικό συγγραφέα Jim DeFelice, το Ace Combat Assault Horizon φέρνει την επανάσταση στη σειρά, μεταφέροντας τις μάχες σε ένα νέο επίπεδο, με αεροπλάνα που κυριολεκτικά θρυμματίζονται στον ουρανό! Οι παίκτες θα εμπλακούν σε μάχες ανά τον κόσμο, θα πρέπει να αποφύγουν ουρανοξύστες και να καταρρίψουν θεαματικά τους εχθρούς τους. Ποτέ μέχρι σήμερα οι μάχες δεν ήταν τόσο έντονες και η απόλυτη καταστροφή τόσο απολαυστική!

About ALL SPORTS SHOW & FASHION

Η ALL SPORTS SHOW & FASHION είναι το ετήσιο σημείο συνάντησης όλων εκείνων που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τα sports και αποτελεί σταθμό για το αθλητικό –και όχι μόνο- γίγνεσθαι της χώρας μας.
Από το 2004 που άνοιξε την αυλαία της για πρώτη φορά, μέσα από συσσωρευμένη εμπειρία και με οδηγό πάντοτε την αγάπη για τον αθλητισμό, κάθε χρόνο κάνει ένα βήμα παραπάνω με τελικό στόχο να γίνει θεσμός, ο οποίος θα συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του αθλητικού εμπορικού κλάδου.

Φέτος, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του METROPOLITAN EXPO, θα ζήσουμε 4 ημέρες αποκλειστικά αφιερωμένες στα sports και στην casual & street μόδα, γεμάτες με αθλητικά brands και fashion icons καθώς και 10 ημέρες μοναδικών interactive δραστηριοτήτων στο φυσικό περιβάλλον τον αθλημάτων!
Ο αθλητισμός γιορτάζει και αυτόν τον Σεπτέμβρη και μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί του!

ALL SPORTS SHOW & FASHION 2011 INFO
23 έως 26 Σεπτεμβρίου 2011 (Trade Show)
METROPOLITAN EXPΟ
Επίσημα Εγκαίνια
Παρασκευή 23/09/2011 και ώρα 20.00μμ.
Ωράριο Λειτουργίας
Παρασκευή 23/09/2011: 17.00μμ. – 22.00μμ.
Σαββάτο 24/09/2011 – Κυριακή 25/09/2011: 10.00πμ. – 22.00μμ.
Δευτέρα 26/09/2011: 12.00πμ. – 22.00μμ.

23 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2011 (Αθλητικό Διαδραστικό Πάρκο)
METROPOLITAN EXPO
Επίσημα Εγκαίνια
Παρασκευή 23/09/2011: 20.00μμ.
Ωράριο Λειτουργίας
Λειτουργία Καθημερινά: 10.00πμ. – 22.00μμ.
Λειτουργία Σαβ/κο: 10.00πμ. – 22.00μμ