Τα live acts των Mad Video Music Awards χαρακτηρίστηκαν από ανατρεπτικές συνεργασίες on stage, αλλά και από την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία όλων των καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν.

Ακολούθησαν οι Μέλισσες σε μια άκρως καλοκαιρινή συνύπαρξη στη σκηνή με τους Vegas που διασκεύασαν μοναδικά τη διαχρονική επιτυχία «Αυτό το Καλοκαίρι». Στη συνέχεια, η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε τους παλμούς στο stage σε μια συνεργασία με τον Mohombi, με τα τραγούδια Bumpy Ride και Coconut tree.

Ο Δήμος Αναστασιάδης και η Νάντια Μπουλέ εντυπωσίασαν το κοινό με την εμφάνιση τους on stage στο τραγούδι «Τα καλοκαίρια»/«Summertime». Η Ελένη Φουρέϊρα πραγματοποίησε ένα εκρηκτικό performance μαζί με τον Ciprian Robu τραγουδώντας τα κομμάτια «Fun (O Eh A) / Παίξε μαζί μου».

Ακολούθησε η Ήβη Αδάμου σε μια συνεργασία-έκπληξη με το Μηδενιστή, παρουσιάζοντας μοναδικά το «Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)». Στη συνέχεια, το stage κυρίευσε με την ενέργεια του ο Μύρωνας Στρατής με το «180 Μοίρες», ενώ μαζί με τους Stavento ερμήνευσαν το αισιόδοξο κομμάτι «Όλα Καλά».

Ο Σάκης Ρουβάς «προσγειώθηκε» στην ειδική σκηνή στο κέντρο του γηπέδου και απογείωσε το κοινό με ένα εντυπωσιακό dance medley επιτυχιών.

Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε τη νέα της επιτυχία “Για άλλη μια φορά-Mad Awards Remix” σε μια ξεχωριστή εμφάνιση, σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπετανίδη. Στη συνέχεια, οι Onirama μαζί με τον Sanjuro παρουσίασαν το νέο το super hit «Nα την προσέχεις»

Ο Αντώνης Ρέμος επέστρεψε στη σκηνή των Mad Video Music Awards by Vodafone CU με ένα medley–έκπληξη από τις επιτυχίες του τελευταίου του album.

O Κώστας Μαρτάκης πραγματοποίησε άλλη μια ανατρεπτική εμφάνιση, αυτή τη φορά μαζί με τους OtherView, ερμηνεύοντας τα «Summer Jam/I’m the one», ενώ η Τάμτα ενθουσίασε το κοινό με την ερμηνεία του κομματιού «Oblivion».

Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς, ο Νίνο τραγούδησε το hit «OK» περνώντας κυριολεκτικά «πάνω» από το κοινό, ενώ το φινάλε απογειώθηκε με τον Πάνο Κιάμο να ξεσηκώνει το κοινό με την επιτυχία του «Από Δευτέρα».