Μερικές ώρες απονέμουν μέχρι να ξεκινήσει η 8η τελετή απονομής των Mad Video Music Awards  by Vodafone CU στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής show biz θα ανέβουν στη σκηνή για να απολαύσουμε τις μοναδικές live ερμηνείες τους όπως η Δ. Βανδή, Π. Κιάμος, Κ. Μαρτάκης, Νίνο, Ν. Οικονομόπουλος, Α. Ρέμος, Σ. Ρουβάς, Onirama, Playmen, Stavento, Τάμτα. Στα βραβεία θα υπάρχουν και ξένοι live guests όπως τους Ciprian Robu, JESSICA 6 (NYC), M.Pokora, Mohombi και T-Pain.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:00 και στον εξωτερικό χώρο θα ξεκινήσει το ανοιχτό προς το κοινό preshow  με live εμφανίσεις από τους ENOLA STR8, REC, Κόκκινα Χαλιά, ΝΕBΜΑ και Σταύρο Μιχαλακάκο, προσφέροντας red carpet experience και special activities & happenings!

Όλοι περιμένουν με αγωνία και τις απρόβλεπτες συνεργασίες των καλλιτεχνών που θα αποκαλυφθούν μόνο πάνω στη σκηνή. Όσοι θέλουν να μάθουν τι γίνεται στο χώρο θα μπορέσουν να το κάνουν ακούγοντας το ραδιόφωνο του Mad στους 106.2, όπου χθες και σήμερα υπάρχει ζωντανή μετάδοση από τις πρόβες, το backstage, το pre show, το red carpet και φυσικά ολόκληρο το show της απονομής.

Το event θα μαγνητοσκοπηθεί και θα μεταδοθεί από τον Alpha στις 22 Ιουνίου.