Οι θρυλικοί Deep Purple έρχονται στην Ελλάδα για μία ακόμη φορά αλλά αυτή η φορά θα είναι ξεχωριστή. Γιατί πολύ απλά μαζί τους θα τραγουδήσει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 20 Μαΐου από την Αθήνα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ελληνικού (εκεί που έπαιξαν Iron maiden και ο Nick Cave), θα συνεχίσει στις 21 Μαΐου στην Πάτρα και θα περάσει από την Θεσσαλονίκη στις 23 Μαΐου ενώ στις 25 Μαΐου οι Deep Purple χωρίς τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου θα τραγουδήσουν στα Ιωάννινα μαζί με τον George Gakis και τους Troublemakers.

Οι Deep Purple έχουν γράψει ιστορία στη ροκ σκηνή, με τραγούδια όπως το Child in time, το Smoke on The Water κ.ά. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραμένει στην κορυφή της ελληνικής ροκ σκηνής με τραγούδια όπως «Χαιρετίσματα», «Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα», «’Ασε με να κάνω λάθος» και άλλα πολλά.

Δύο ονόματα με ιστορία για πάνω από 35 χρόνια στο χώρο της μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις την καλοκαιρινή συναυλιακή περίοδο 2011 στην Ελλάδα.

Οι Deep Purple έχουν μπει στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες σαν το πιο θορυβώδες συγκρότημα και έχουν πουλήσει πάνω από 100.000.000 δίσκους, και είναι ενεργοί ως συγκρότημα από το 1968 ως σήμερα.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά μεθαύριο με τιμή 42 ευρώ για το κοινό.