Ο Τομ Χόλαντ θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Ρωμαίου σε μια νέα θεατρική παραγωγή στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου στη ρομαντική τραγωδία του Σέξπιρ «Romeo and Juliet» (Ρωμαίος και Ιουλιέτα).

Είναι η πρώτη φορά που ο βρετανός ηθοποιός και χορευτής θα εμφανιστεί στη σκηνή ως ενήλικας, έχοντας πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στο «Billy Elliot The Musical» ως παιδί.

Το έργο θα σκηνοθετήσει ο Τζέιμι Λόιντ, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε την αναβίωση του «Sunset Boulevard» του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ, με πρωταγωνίστρια τη Νικόλ Σέρζινγκερ.

Η παράσταση ανεβαίνει στο «Duke of York’s Theatre» από τις 11 Μαΐου έως τις 3 Αυγούστου.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης υπογράμμισε σε δήλωσή του: «Ο Τομ Χόλαντ είναι ένας από τους σπουδαιότερους, πιο συναρπαστικούς νέους ηθοποιούς στον κόσμο. Είναι τιμή να τον καλωσορίζουμε πίσω στο Γουέστ Εντ».

Ο 27χρονος ηθοποιός είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Spider-Man στις πρόσφατες ταινίες με υπερήρωες, συμπεριλαμβανομένων των Spider-Man: Homecoming και Spider-Man: Far From Home.

Δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ποια θα υποδυθεί την Ιουλιέτα στην παραγωγή, αλλά οι διοργανωτές είπαν ότι θα ανακοινώσουν και άλλα νέα για το κάστινγκ σε εύθετο χρόνο.