Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά, καλλιτέχνης υψηλών στόχων και μεγάλων ερμηνευτικών και φωνητικών δυνατοτήτων παρουσιάζει μια μουσική αναδρομή και διαδρομή μέσα από τις χώρες, τις γλώσσες και τις κουλτούρες που βίωσε.
Από τον Ρώσικο ρομαντισμό, στα Ελληνικά αρώματα και από το αργεντίνικο πάθος στον αισθησιακό κόσμο της Ιβηρικής χερσονήσου.

Η διαρκής αναζήτησή της στον κόσμο της μουσικής την οδήγησε στο στήσιμο του γοητευτικού αυτού οδοιπορικού 10 ακριβώς χρόνια μετά την έκδοση του άλμπουμ της «Στην άκρη ενός φιλιού» όπου για πρώτη φορά καταγράφεται δισκογραφικά η περιπλάνηση της στις μουσικές του κόσμου.

Ένα ρεσιτάλ λοιπόν από τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά εφ’ όλης της ύλης αφιερωμένο στο τραγούδι και στη μουσική, που δεν έχει σύνορα αλλά μόνο κοινή αισθητική και πάθος δημιουργίας.

Για να λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και να κερδίσετε δωρεάν εισιτήρια, αρκεί να κάνετε share στο facebook τη συγκεκριμένη σελίδα, (απαραίτητη προϋπόθεση, από το κουμπί που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία στα αριστερά) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν κάνει like στη σελίδα του newsbeast.gr στο facebook (http://www.facebook.com/newsbeast.gr).

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.

Στο μουσικό αυτό ταξίδι πλαισιώνεται από τρεις σπουδαίους σολίστες μουσικούς.

Θοδωρής Οικονόμου επιμέλεια –ενορχήστρωση-διεύθυνση ορχήστρας.
Κώστας Ράπτης – ακορντεόν
Μιχάλης Πορφύρης – βιολοντσέλο


Θέατρο ΚΑΠΠΑ

Μαργαρίτα Ζορμπαλά – «Στην άκρη ενός φιλιού».

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:00

Οι νικητές είναι οι εξής:

1) ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΙΤΑΡΑ
2) ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
3) ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ
4) ΚΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
5) Άγγελος Ξενάκης