To newsbeast.gr σε συνεργασία με την ΔΙΟΠΤΡΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. κάνει δώρο σε δέκα τυχερούς αναγνώστες, από ένα βιβλίο «Γνωρίστε τα ελληνικά super foods». Ένα βιβλίο που θα αποτελέσει σύμμαχο στην ενίσχυση της υγείας και στον εμπλουτισμό της διατροφής σας.

Τροφές της Ελλάδας, θρεπτικές, νόστιμες, προπάντων υγιεινές, που τις συναντάμε καθημερινά ή και πιο αραιά στο τραπέζι μας. Τι ξέρουμε γι’ αυτές; Πόσο παλιές είναι και πόσο τις έχουμε αξιοποιήσει στην ελληνική κουζίνα;

Δύο επιστήμονες, καταξιωμένοι στον τομέα τους, μας μιλούν για τα δώρα της ελληνικής φύσης και τα οφέλη τους. Τα οφέλη αυτά δεν αποτελούν «έμπνευση» των συγγραφέων αλλά στηρίζονται σε μελέτες, έτσι όπως μόνο η γνώση ενός ειδικού μπορεί να αξιολογήσει και να παρουσιάσει. Κάθε κεφάλαιο είναι αφιερωμένο σε ένα από τα ελληνικά super foods και κλείνει με μία πρωτότυπη συνταγή.

Σκοπός του βιβλίου «Γνωρίστε τα ελληνικά super foods», είναι οι Έλληνες να πάψουν να αναζητούν «υπερτροφές» από τον Αμαζόνιο, το Θιβέτ και από οπουδήποτε αλλού (π.χ. goji berries, cranberries, chia, quinoa κ.λπ.) και να αγαπήσουν περισσότερο τη χώρα τους και τα προϊόντα της, γνωρίζοντας παράλληλα την επιστημονική αλήθεια και όχι τη στρεβλή πλευρά των πραγμάτων.

Ένα βιβλίο που αναδεικνύει την ιστορία, τα ευεργετικά χαρακτηριστικά και τη διατροφική αξία των ελληνικών super foods.

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0

Οι νικητές
ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΠΕΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
ΣΑΡΙΔΟΥ ΚΙΚΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ
ΦΟΥΝΤΑΛΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΛΙΕΡΟΣ
ΙΒΑ ΛΕΝΓΚΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ

Οι αναπληρωματικοί
ΓΙΑΝΝΑ ΠΡΙΦΤΗ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΤΣΟΥΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΖΙΟΥΝΗΣ

Έναρξη : 06.05.2014
Λήξη : 12.05.2014
Νικητές : 10
Αναπληρωματικοί : 5
Δώρo : 10 βιβλία «Γνωρίστε τα ελληνικά super foods»

O όρος Super foods ως εμπορικό σήμα είναι κατοχυρωμένος από τον κύριο Ιωάννη Λιακόπουλο ο οποίος έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα χρήσης του στην εταιρεία Astra Medical Hellas Superfoods Ltd. τα προϊόντα της οποίας κυκλοφορούν ευρέως στην Ελλάδα.