Η εισαγωγή δύο νέων και διακριτών χαρακτήρων μοντέλου, πρόκειται να προσφέρει το ιδανικό εισιτήριο εισόδου στον κόσμο της μάρκας BMW. Η BMW Σειρά 1 και Σειρά 2 Gran Coupé φέρνουν την οδηγική ευχαρίστηση της μάρκας και τώρα αυτή μπορεί να συνδυαστεί με εντυπωσιακά οπτικά χαρακτηριστικά.

Το νέο πακέτο Edition Color Vision εισάγει στοχευμένες αναβαθμίσεις για τα δύο μοντέλα, τόσο σε επίπεδο χαρακτηριστικών οδήγησης όσο και εμφάνισης. Το πακέτο βασίζεται στα χαρακτηριστικά εξοπλισμού των αντίστοιχων μοντέλων M Sport και περιλαμβάνει προσθήκες όπως ένα μεταλλικό φινίρισμα και μια αποκλειστική, δίχρωμη δερμάτινη ταπετσαρία.

Η Έκδοση Color Vision θα διατίθεται για την BMW Σειρά 1 και την Σειρά 2 Gran Coupé από τον Ιούλιο του 2022.

BMW-Color-Vision

Η Έκδοση Color Vision αναδεικνύει με εντυπωσιακό τρόπο τα χαρακτηριστικά της Σειράς 1 και Σειράς 2 Gran Coupé την σπορ εξωτερική σχεδίαση, την ευέλικτη συμπεριφορά και την πολυτελή ατμόσφαιρα του εσωτερικού τους. Ο σπορ χαρακτήρας των δύο μοντέλων εστιάζει στην οδηγική απόλαυση και αυτό τονίζεται ξεκάθαρα από τα χαρακτηριστικά των M Sport προδιαγραφών. Μία μεγάλη εισαγωγή αέρα τριών τμημάτων που είναι χαμηλά τοποθετημένη στην εμπρός ποδιά, ένας σκούρος διαχύτης, οι κάθετα διαταγμένοι αεραγωγοί στον πίσω προφυλακτήρα και το M High-gloss Shadowline δημιουργούν μία δυναμική συνολική εμφάνιση. Οι ζάντες ελαφρού κράματος Μ 18 ιντσών σε σχέδιο ακτινών Y και το δίχρωμο φινίρισμα Black/Silver που διατίθενται αποκλειστικά για τις ειδικές εκδόσεις, προσθέτουν μία ακόμα αποκλειστική πινελιά.

Επίσης, τα σήματα BMW M 50 Jahre διατίθενται κατόπιν παραγγελίας για το καπό, το κάλυμμα του πορτμπαγκάζ και τις πλήμνες των τροχών ως μία επιλογή χωρίς επιπλέον χρέωση, ενώ η ανάρτηση M Sport με μειωμένη απόσταση από το έδαφος κατά 10 χλστ και το σπορ σύστημα διεύθυνσης M, βελτιστοποιούν τις δυναμικές δυνατότητες της Σειράς 1 και της Σειράς 2 Gran Coupé.=

Η έκδοση Color Vision διαθέτει επίσης ένα μεταλλικό φινίρισμα. Οκτώ εξωτερικές αποχρώσεις διατίθενται τις δύο σειρές, ενώ επιπλέον χρώματα της BMW Individual διατίθενται κατόπιν παραγγελίας, μεταξύ των οποίων και το ματ μεταλλικό φινίρισμα Frozen Pure Grey. Στο εργοστάσιο του Group στη Λειψία, όπου κατασκευάζονται οι Σειρές 1 και 2 Gran Coupé, οι ειδικές εκδόσεις μπορούν επίσης να βάφονται σε μία από τις ξεχωριστές 50 αποχρώσεις BMW M.

Οι ειδικές εκδόσεις βάζουν το χρώμα στο παιχνίδι και στο εσωτερικό. Ένα αποκλειστικό στοιχείο των προδιαγραφών τους είναι η δίχρωμη δερμάτινη ταπετσαρία Dakota, που μπορεί να επιλέγεται στους χρωματικούς συνδυασμούς Black/Magma Red και Black/White προσθέτοντας ένα κεντητό λογότυπο «Edition» και συνδυάζεται με καθίσματα M Sport για τον οδηγό και το συνοδηγό. Τα καθίσματα αυτά φέρουν ενσωματωμένα προσκέφαλα, ψηλότερα πλαϊνά τμήματα βάσης και φαρδύτερα πλάτης, για την υποστήριξη ενός δυναμικού στυλ οδήγησης.

Το δερμάτινο τιμόνι M με μπουτόν πολλαπλών λειτουργιών, η ανθρακί επένδυση οροφής, τα πεντάλ Μ από ανοξείδωτο ατσάλι και το υποπόδιο Μ του οδηγού, ενισχύουν τη σπορ γοητεία του εσωτερικού των ειδικών εκδόσεων. Το πακέτο Light με ατμοσφαιρικό φωτισμό και πατάκια με ειδικό το ρέλι αποτελούν επίσης τμήμα της Έκδοσης ColorVision, όπως και οι αποκλειστικές λωρίδες καλύμματος στα μαρσπιέ με σχέδιο πλέγματος που κοσμούνται από την επιγραφή «Edition».

BMW-Color-Vision


Η Έκδοση ColorVision διατίθεται για όλες τις εκδόσεις κινητήρων της Σειράς 1 και Σειράς 2 Gran Coupé με εξαίρεση την 128ti. Το compact 5θυρο μοντέλο διατίθεται με τρεις βενζινοκινητήρες και τρεις μονάδες diesel, ενώ το 4θυρο Coupé προσφέρεται με δύο βενζινοκινητήρες και τρεις πετρελαιοκινητήρες. Επιπλέον, η κορυφαία M135i xDrive και η M235i xDrive Gran Coupé διατίθεται επίσης κατόπιν παραγγελίας, σε Έκδοση Color Vision.

Σε αυτή τη διαμόρφωση, συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά απόδοσης του 4κύλινδρου κινητήρα των 306 ίππων, ένα «έξυπνο» σύστημα τετρακίνησης και την ειδική για το μοντέλο τεχνολογία πλαισίου (συμπεριλαμβανομένου του συστήματος πέδησης M Sport, του συστήματος περιορισμού ολίσθησης των τροχών ARB και του μηχανικού μπλοκέ διαφορικού στον εμπρός άξονα) με τα αποκλειστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της νέας ειδικής έκδοσης.