Η BMW προχωρά σε μια σειρά αλλαγών για την Σειρά 2 Coupe. Πρώτα από όλα, τοποθετήθηκε το τρικύλινδρο σύνολο βενζίνης των 1,5 λίτρων στην έκδοση 218i, η οποία έχει ισχύ 136 ίππων και ροπή 220 Nm.

Το εν λόγω μοντέλο έχει κατανάλωση από 5,1 λτ./100 χλμ., ενώ όταν εξοπλίζεται με μηχανικό κιβώτιο κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 8,8 δλ. Με το αυτόματο, πάλι, χρειάζεται για τη διαδικασία 8,9 δλ., ενώ έχει τελική ταχύτητα 212 χλμ./ώρα.

Επιπλέον, η BMW διευρύνει τη χρήση του συστήματος τετρακίνησης xDrive, τοποθετώντας το όχι μόνο στην κορυφαία 235i, αλλά και στην 220d Coupe.

Ακόμα, οι άνθρωποι της BMW παρουσιάζουν 4 νέα επίπεδα εξοπλισμού. Οι εκδόσεις Advantage διαθέτουν επιπλέον του βασικού εξοπλισμού, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, cruise control με λειτουργία φρεναρίσματος, πίσω Park Distance Control και προβολείς ομίχλης.

Τα πακέτα Sport Line και Luxury Line φέρουν νέες ζάντες 17 ιντσών, εσωτερικό φωτισμό με διάφορες λειτουργίες, αλλά και ειδικά μαρσπιέ, ταπετσαρίες και κλειδί.

Η εκδοχή M Sport εξοπλίζεται με χαμηλωμένη κατά 10 χλστ. ανάρτηση, ειδικούς τροχούς 17 ιντσών και αεροδυναμικό πακέτο Μ με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα μπροστά, δίχρωμα μαρσπιέ και διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα.

Πηγή: autotriti.gr