Τα νέα Fiesta Red Edition και Black Edition πρωταγωνίστησαν σε επίδειξη μόδας γνωστών οίκων που διοργανώθηκε από το περιοδικό «In Style» με την ευκαιρία των πρώτων του γενεθλίων!

Τράβηξαν τα βλέμματα των καλεσμένων και έκλεψαν τις καρδιές όσων παρακολούθησαν αυτή την εντυπωσιακή επίδειξη μόδας στο κέντρο της πόλης, στη Στοά Σπύρου Μήλιου στο City Link.

Τα Fiesta Red & Black Edition υιοθετούν μία εντυπωσιακή διχρωμία που αντανακλά τη σχεδιαστική τάση ‘colour popping’ (δηλαδή ανάδειξη μιας λεπτομέρειας με ζωηρό χρώμα) και είναι επηρεασμένη από τη φιλοσοφία χρωματικών αντιθέσεων από το χώρο της μόδας και των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης.

Επηρεασμένη από την αυξανόμενη ζήτηση για κομψά σχέδια με ισχυρή απήχηση, η ομάδα της Ford δημιούργησε ένα εντυπωσιακό εφέ στο εξωτερικό και το εσωτερικό του Fiesta με χρωματικές αντιθέσεις, προσφέροντας δύο στιλάτα αυτοκίνητα με εμφανώς διαφορετικούς χαρακτήρες.

Τα νέα Fiesta Red & Black Edition σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν δυναμικό νέο στυλ και επιδόσεις, προσφέροντας ταυτόχρονα μία τολμηρή, χαρακτηριστική και σύγχρονη εικόνα.