Αυτό είναι το νέο Jeep Compass για πολύτεκνους

Προσφορά για τρίτεκνες οικογένειες με όφελος πάνω από 15.000 ευρώ


AUTO
11:23
08/07/2020
Αυτό είναι το νέο Jeep Compass για πολύτεκνους
1
loading

Το νέο Jeep Compass διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά των SUV, που συνδυάζονται με μεγάλες δόσεις τεχνολογίας, έτσι ώστε γίνει ένα ολοκληρωμένο C-SUV, με αυξημένη ευρυχωρία για τους επιβάτες, μεγάλο χώρο αποσκευών 438 λίτρων και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, στοιχεία που αναζητά κάθε οικογένεια, ειδικά οι πολυμελείς με τις αυξημένες ανάγκες.

Βασιζόμενη σε αυτά τα δεδομένα, η Jeep, επέλεξε τις πλέον κατάλληλες εκδόσεις από πλευράς κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού, έτσι ώστε να προσφέρει στις οικογένειες με τρία παιδιά το Compass που θα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες τους. Την καλύτερη επιλογή αποτελούν οι εκδόσεις με κινητήρες diesel που ξεχωρίζουν για τα υψηλά αποθέματα ροπής από τις χαμηλές στροφές (320-380Nm στις 1.750σ.α.λ.), οι οποίοι σε συνεργασία με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων ή το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων μπορούν να ανταποκριθούν με ιδιαίτερη άνεση στο αυξημένο φορτίο μιας 5μελους οικογένειας.

Η υψηλή απόδοση συνοδεύεται με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μεγάλα διαστήματα (20.000χλμ.) μεταξύ των περιόδων συντήρησης, συμβάλλοντας στη συγκράτηση του κόστους χρήσης σε χαμηλά επίπεδα.

Αντίστοιχα οι επιλεγμένες εκδόσεις για τρίτεκνες οικογένειες, χαρακτηρίζονται και από το ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού (Longitude, Limited και Night Eagle).  Χαρακτηριστικό παράδειγμα του Compass με family bonus, αποτελεί η κορυφαία diesel έκδοση Limited 2.0l Multijet 4x4 με το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων που η τιμή της διαμορφώνεται από τις 40.050 ευρώ, στις 23.200* ευρώ, με 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

*Η τιμή και το όφελος προκύπτουν από τη συνδυασμό του οφέλους μέσω της απαλλαγής καταβολής Ε.Τ.Τ. για τρίτεκνες οικογένειες και την προωθητική ενέργεια της μάρκας.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ουστ ρε

    Συνεχιζει ακαθεκτος ο αλλος με διαφημισεις.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει