Στρατηγική συνεργασία BMW Group Hellas και nrg

Με στόχο την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα


AUTO
17:25
13/11/2019
Στρατηγική συνεργασία BMW Group Hellas και nrg
loading

To BMW Group Hellas ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία με την nrg, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα της ενέργειας και της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα και μέλος του μεγάλου ενεργειακού ομίλου της Motor Oil.

To Γερμανικό Group διαθέτει την πληρέστερη γκάμα ηλεκτροκίνητων μοντέλων (ηλεκτρικών και Plug-in υβριδικών) στην Ελληνική αγορά και δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτροκίνησης από τα τέλη του 2013, ενώ η nrg πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη επένδυση όσον αφορά στην εγκατάσταση ταχυφορτιστών στον Εθνικό Οδικό Δίκτυο, με 12 σταθμούς φόρτισης ήδη σε λειτουργία και 8 ακόμα να εγκαθίστανται έως το τέλος του 2019 σε πρατήρια καυσίμων της Shell και της AVIN.

Όπως δήλωσε ο κ. Αντώνης Αδάναλης, Sales Operations και Electro-Mobility Manager του BMW Group Hellas: «Οι παρουσιάσεις νέων ηλεκτροκίνητων μοντέλων θα συνεχιστούν αδιάκοπα και στα επόμενα χρόνια και έως το 2023 (δύο χρόνια νωρίτερα από το αρχικό πλάνο) θα διαθέτουμε συνολικά περισσότερα από 25 μοντέλα».

Στόχος της συνεργασίας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, μέσω στοχευμένων δράσεων και καινοτόμων υπηρεσιών, τις οποίες θα απολαμβάνουν οι κοινοί πελάτες των δύο εταιρειών. Οι υπηρεσίες αυτές θα αφορούν τόσο στην οικιακή, όσο και στη δημόσια φόρτιση των ηλεκτροκίνητων μοντέλων BMW και MINI, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των ιδιοκτητών τους.

Η ανακοίνωση της στρατηγικής συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης της έκθεσης «Αυτοκίνηση 2019», την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019. Το επόμενο διάστημα το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία μέσα από τη συνεργασία των δύο εταιρειών και των ειδικών δράσεων που θα πραγματοποιηθούν, να μάθει περισσότερα για την ηλεκτροκίνηση και τα οφέλη της στην καθημερινότητά του.

Ο Γενικός Διευθυντής της nrg, κ. Αναστάσιος Λωσταράκος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που συμπράττουμε με το BMW Group Hellas στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της ηλεκτροκίνησης. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον καταναλωτή ένα πλήθος προνομίων και καινοτόμων υπηρεσιών που θα καλύπτουν και τη φόρτιση του ηλεκτρικού του αυτοκινήτου. Εκτός από εξαιρετικά ανταγωνιστικές χρεώσεις στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο θα προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, οι κοινοί μας πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα προνομιακής πρόσβασης στη χρήση του δικτύου φόρτισης σε όλο το Εθνικό Οδικό Δίκτυο στα πρατήρια Shell και AVIN».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει