Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Τεχνοκάρ Α.Ε.Ε. εκτελεί ανάκληση αυτοκινήτων Leon (5F) και Ateca (ΚΗ).

Η ανάκληση αφορά σε 212 οχήματα Leon (5F) και 5 οχήματα Ateca (KH) κατασκευασμένα εντός της χρονικής περιόδου 01/11/2016 – 05/07/2018.

Στα επηρεασμένα αυτοκίνητα είναι πιθανό, σε περίπτωση δυσλειτουργίας ενός από τα εμπρόσθια LED φλας, αυτή να μην γίνεται αντιληπτή από τον πίνακα οργάνων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών Seat Service, για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στην γραμμή εξυπηρέτησης Seat Line 800 11 80000, είτε ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής επικοινωνίας Seat στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.seat.gr/car-dealer-locator.html

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.