Η Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στο Ρέντη είναι έτοιμη και οι χώροι της κυριολεκτικά έχουν μεταμορφωθεί σε έναν ξεχωριστό εκθεσιακό χώρο, για να υποδεχτούν τα τελευταία μοντέλα επαγγελματικών οχημάτων της αγοράς.

Η ανταπόκριση των εταιριών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, επιβεβαιώνοντας την ανάγκη για διοργανώσεις που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα και μεταφέρονται ακριβώς εκεί που χτυπά η καρδιά της αγοράς και του επαγγελματία αυτοκινητιστή.

Έτσι, τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας θα παρελάσουν σε ένα από τα πιο κομβικά εμπορικά σημεία, σε μια αγορά που κυριολεκτικά δεν κοιμάται ποτέ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου. Στο 1ο Motor Show Επαγγελματικού Οχήματος by Hertz συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι εξής εταιρίες:

Toyota, Fiat & Ford – Όμιλος Σφακιανάκη, Renault & Dacia, Isuzu, Mercedes – Λάμδα Star, Citroen – Τσάπαλος, Peugeot – Κούτλας, Vw – Αφοί Φιλοσίδη, κ.ά.

Νίκος Τσάδαρης

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.