Η αμερικάνικη εταιρία σχεδιάζει την επόμενη ναυαρχίδα της, καθώς και μία σειρά ακόμα μοντέλων που θα παρουσιαστούν εντός των επόμενων ετών.

Ετοιμάζοντας την… αντεπίθεση στην επόμενη Mercedes S-Class, η Cadillac έδωσε το πράσινο φως για την εξέλιξη της νέας της ναυαρχίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή θα παρουσιαστεί το 2015 και θα βασίζεται επάνω στο μεγάλο πάτωμα του ομίλου, με την ονομασία Omega. Οπτικά είναι πολύ πιθανό να υιοθετεί στοιχεία από το εικονιζόμενο πρωτότυπο Cien, ενώ για τις ανάγκες της κίνησης θα φέρει εξακύλινδρους και οκτακύλινδρους κινητήρες, αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και, προαιρετικά, σύστημα τετρακίνησης.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα η εταιρία ετοιμάζεται να παρουσιάσει το ανανεωμένο SRX, ενώ με τη νέα χρονιά θα λανσάρει τη νέα CTS. Αυτή θα είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις από την υπάρχουσα γενιά, ενώ θα εισάγει μία τελείως διαφορετική αισθητική. Το 2013 είναι επίσης η χρονιά που θα παρουσιαστεί και η νέα Escalade, το μεγάλο και πολυτελές off road που θα βασίζεται στη νέα αρχιτεκτονική pickup και SUV της εταιρίας. Αντίστοιχα θα δούμε και το ELR coupe, που δεν είναι άλλο από το Chevrolet Volt, με το σήμα της Cadillac και μικρές, ποιοτικές αλλαγές, ώστε να προσεγγίσει το κοινό της εταιρίας.

Πηγή: Autotriti.gr