Την ισχυρότερη ανοιχτή Corvette, στην 60χρονη Ιστορία του θρυλικού αμερικανικού supercar ετοιμάζεται να λανσάρει το καλοκαίρι η Chevrolet.

H 427 Convertible συνδυάζει τεχνολογία από τις ZR1 και Ζ06, όπως τμήματα του αμαξώματος από ανθρακόνημα και τον χειροποίητο 7λιτρο LS7 V8 των 505 ίππων που εκτινάσσει το σέξι κάμπριο από στάση στα 100 km/h σε 4 περίπου δευτ. και του δίνει τελική 306 km/h!

Η δύναμη φτάνει στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων, ενώ για την απαιτούμενη σπορ οδική συμπεριφορά φροντίζει η ανάρτηση Magnetic Selective Ride Control με μαγνητορεολογικά αμορτισέρ μεταβλητής απόσβεσης.

Αντίστοιχων προδιαγραφών είναι τα φρένα, με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός και τετραπίστονες πίσω, κρυμμένες πίσω από τους τροχούς των 19’’ και 20’’ εμπρός-πίσω αντίστοιχα.

Κερασάκι στην τούρτα το αισθητικό πακέτο 60th Anniverasry, που περιλαμβάνει το λευκό χρώμα του πάγου, τις μπλε δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό και τα εντυπωσιακά γραφικά αμαξώματος. Ωραίος τρόπος να γιορτάζεις τα 60ά σου γενέθλια…

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του supercar…

Πηγή: gocar.gr