Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος που ειδικεύεται στις μετατροπές Mustang και όχι μόνο, έβαλε το χεράκι του και στην τελευταία έκδοση του διάσημου «pony-car», ανεβάζοντας το στους 573 ίππους.

Πιο συγκεκριμένα ο οίκος δημιούργησε τρία πακέτα αναβάθμισης για τη νέα Mustang με τα δύο πρώτα να περιορίζονται σε στήσιμο και εμφάνιση, και το τρίτο να επεμβαίνει και στον κινητήρα. Έτσι στο πρώτο στάδιο έχουμε body kit με νέο προφυλακτήρα εμπρός, νέο γκρίλ στη μάσκα, και νέο καπό, καθώς και νέο πίσω σπόιλερ, πλευρικά μαρσπιέ, και diffuser πίσω. Το δεύτερο πακέτο περιλαμβάνει επιπλέον, σπορ ανάρτηση με νέα ελατήρια και νέα αμορτισέρ, πιο παχιά αντιστρεπτική δοκό, και νέες ζάντες μεγέθους 18 ιντσών με ελαστικά Cooper RS3.

Τέλος, το τρίτο πακέτο διαθέτει όλα τα παραπάνω, αλλά επεμβαίνει και στον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, των 5,0 λίτρων διάταξης V8, αυξάνοντας την ιπποδύναμη του στους 573 ίππους και τη ροπή του στα 683 Nm. Τιμές επιδόσεων δεν έχουν ανακοινωθεί, ενώ ο οίκος Roush αναφέρει ότι οι πωλήσεις του μοντέλου θα ξεκινήσουν στο τέλος του μήνα στην Αμερική.

Πηγή: Autotriti.gr