Δεν είναι λίγοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που χάρη στην ευχέρεια να αγοράζουν σχεδόν τα πάντα, επενδύουν κάποιο μέρος των χρημάτων τους σε πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα, τα οποία κάποιοι από αυτούς δεν έχουν τη δυνατότητα και τις ικανότητες να οδηγήσουν. Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα, που κάποια από τα πανέμορφα supercars κατέληξαν παραμορφωμένα σε μπάρες, κολώνες, δέντρα και χαντάκια…

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίον ο διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής της Βέρντερ Βρέμης, Μαξ Κρούζε, αποφάσισε να φτιάξει μια δική του ομάδα αγώνων αυτοκινήτου. Όπως τόνισε στην ιστοσελίδα της Βέρντερ Βρέμης, «ειδικά τώρα, ποδοσφαιριστές οδηγούν γρήγορα αυτοκίνητα χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να τα χειρίζονται εντός ορίων της ασφαλούς οδήγησης. Με το δικό μας πρότζεκτ, θέλουμε να τους οδηγήσουμε στην υπεύθυνη οδήγηση», ανέφερε ο 29χρονος φορ.

Εκτός από αρκετά καλός ποδοσφαιριστής (14 φορές διεθνής με τη Γερμανία), ο Κρούζε είναι πολύ ικανός παίκτης πόκερ, επαγγελματίας μάλιστα, ενώ όπως φαίνεται έχει και μια άλλη πολύ σημαντική και δημιουργική ενασχόληση με τους τέσσερις τροχούς. Στην ομάδα του, που θα ονομάζεται ΜΚR (Max Kruse Racing) θα έχει ως οδηγό του στο Διεθνές Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, γνωστό και ως TCR, θα έχει ως οδηγό τον άλλοτε team mate του Σεμπάστιν Φέτελ στα φυτώρια της BMW, Μπέντζαμιν Λόικτερ.

ghgfh