Ο αναμφισβήτητα πολύ καλός φέτος Jenson Button πιστεύει πως το 2012 η McLaren θα ανταγωνιστεί με επιτυχία στα Grand Prix τις Red Bull.

O Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009, που στην παρούσα αγωνιστική περίοδο έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, έχει μεγάλες πιθανότητες να ολοκληρώσει τη σεζόν στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών. Υπάρχουν βέβαια ισχυροί ανταγωνιστές, όπως ο Fernando Alonso και ο Μark Webber, όμως αν συνεχίσει με τη σταθερότητα των τελευταίων εμφανίσεών του σαφώς και θα έχει τον πρώτο λόγο στους δύο υπολοιπόμενους αγώνες της χρονιάς.

Όσο για τη McLaren, με το αποτέλεσμα της Ινδίας εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών του 2011, ωστόσο στην ομάδα δεν είναι ευχαριστημένοι από τη διαφορά απόδοσης μεταξύ των δικών τους μονοθεσίων και εκείνων της Red Bull.

«Μας περιμένει σκληρή δουλειά» δήλωσε ο Jenson Button, «όμως είμαι σίγουρος πως μέχρι την άνοιξη θα βρούμε τον τρόπο να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και του χρόνου να διεκδικήσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα»…

Πηγή: 4troxoi.gr